AysEsila Merhaba bayanlar 4 yasında kızım var 3 girince bu programı silmiştim şimdi yine siiznleuim 😍 Geçen ayın 20 sinde adet oldum be spialimi çıkardım 26 inde temizlendim Çocuk istiyorum hala adet olmadım sizce hanilemiyim midir ? Test yaptım negatif
Zln2152 AysEsila korunmasız ilişkiden ne kadar sonra gebe kaldığını öğrendin canım bizden ne zamandır deniyoruz da sadece bu kaç gündür sol kasık ağrım var o kadar. Sana da sormak istedim ilişkiden kaç gün sonra öğrendin diye ☺️
AysEsila 1 hafta canım ama göğüsler şişiyor agrıyor regl olacakmışım gibi bir yandan da midem bulanıyor
AysEsila Merhaba bayanlar bugün doktor a gittim ve hamileymişim daha cok yeni miş , Allahım herkese nasip etsin isteyen sizinle paylaşmak istedim
Mom69 AysEsila benimde 7 gün geçti test yaptım negatif siz kaç gün geçince test yaptınız ve ne zaman doktora gittiniz
AysEsila Mom69 benim de 1 hafta geçti test negatif di 5 gün daha bekledim kan verdim kan da çıktı canım
Mom69 AysEsila erken gebelik testi de yaptım normal testte ikisinde negatif acaba hamile miyim yoksa kürtajdan kaynaklı mı sorun var ya
Zln2152 AysEsila ah güzelim senin adına çok sevindim🙏❤️ En kısa sürede darısı benimde başıma olur inşallah 🙏