Srdm papatyadenis şu an 19+2 haftalığım en başından beri cam silmek de dahil herşeyi yaptım dikkatli hareket ederek😊
papatyadenis Soruyorumm vallahi öyle diyecekler muhtemelen ama ne yapayım bu kadar insan yapma diyorsa yapmayacağım 🌸
1erkekkannesiiii papatyadenis canım doktoruna danış yapma derse yapma. Kendini zorlama hiçbir şey sizden daha değerli değil. Boşver ev dağınık olsun :) Benim riskli değil ama full yatıyorum zorlamıyorum ne olur ne olmaz bebeğimin sağlığı bozulmasın aman 🤗 Can taşıyorsun hafife alan yorumları umursama. Herkesin gebeliği bir değil
Kizilkafaa papatyadenis Ben dün süpürme silme toz alma ve biraz da eğil kalk yaparak camasır katladım. Kanamam var yatıyorum canım, yorma kendini. Eşin süpürsün lütfen.
EmineDefneGokce papatyadenis ilk gebeliğimde de ikinci gebeliğimde de herşeyi yaptım canım . Annem hatta çoğunlukla yardıma geldi. Örneğin bu hafta 2-3 kere geldi temizliğe yardıma . Bu haftada gelir. Ben ağır iş yapmıyorum ama büyükler çok endişeli bu konuda. 8. Haftadayım şuan mesela . Sabahtan beri ev süpürdüm çamaşır astım makine dizdim mutfak temizledim yemek yaptım oturdum her günüm böyle . Yüksek yerlere uzanmam. Ağır birşey kaldırmam . Bide çok dinlenirim
Mervee3831 EmineDefneGokce annenin yanında olması ne güzel ben hataydayım ailem kayseride 2 de çocugum var bide hamileyim pazarları eşim yardım edıyor yardımcı olacak baska kimsemde yok sanslısın
2cocukluana Dun baza altlarini hallettim belimin agrisina uyuyamadim.haftan küçük dikkat etmende fayda var canm.bugun gardolabi komple indirdim duzenleyip yerlestiriyorum ikinci bebege yer aciyorum.cuma doktor kontrolu var soracagim cam silmeyi kış basindan beri silinmedi fena haldeler ben bayram icin degil de doguma hazirlik olsun diye temizlemeye calisiyorum
AgahAli Ağır kaldırmayıp dinlene dinlene yaptıktan sonra bişe olmaz o kadar da hareket edelim yani ben temizliğimi de yaptım camımı da sildim yatılı misafir de ağırladım kendini bilirsin zaten bedenine çok yüklenmeden yavaş yavaş yapabilirsin
AgahAli Doktorlar da hamilesiniz diye 7/24 yatın demiyor riskli bir durum yoksa kendimizi yormadan rutin hayatımıza devam edebiliriz
Mervee3831 papatyadenis valla benim doktorum kesinlikle ağır iş yapmıcaksın demisti gebeliğimde riskli değil yanı bende yardımcı aldım dip köse cam kapı balkon mis gibi oldu evimi görünce içim acılıyo iş yapamıyom diye bunalıma girmiştim 😀
EmineDefneGokce Mervee3831 pekte şanslı sayılmam 2 çocuğa bedel bir kızım var rahat bırakmıyor hiç ☺️ Annemde çalışıyor bu haftalarda izinli. Doğuma kadar sadece akşamları görüşürüz artık
Mervee3831 MomSes günlük sil süpür yapalım bi zahmet ben dip bucak temzlik yapamadım oda doğumum yaklastıqı için ağrılarım arttığı için ama 35 haftalık olana kadar camda sildim bazada çektim Allaha şükür bişey olmadı
benimmdunyamm papatyadenis ben yapmadım sadece yemek yaptım bulaşık dizdim bazen eşimde diziyordu öyle yani gebeliğin başı çok tehlikeli tam tutunma evresi falan ağır iş yapimca bel ağrıyinca lekelenme olabiliyor
Talihimyokbahtimkara papatyadenis Kuzum eğer imkanın varsa bi yardımcı al bayramdan önce ilk haftalar çok dikkat etmek bol istirahat etmek lazım tam tutunmaya çalıştığı dönemler🌸
Dilann23 5 haftalik hamileyim, gunde 9 saat calisiyorum, evimi kendim temizliyorum .. annelerimizin supurgeye dokunmama sansi yoktu zamaninda☺️
Deletedmom7373700 papatyadenis olur süpürge bile açmayalım evimizi de bok götürsün 😂 Kızan kendisi gelip temizleyebilir. Çok ağır İlker yapmadıkça herhangi bir riskte yoksa ne olacak ki. Hasta değiliz çok şükür. Yavaş yavaş ağır kaldırmadan evimizin işini yapmaktan ne zarar gelecek.
Talihimyokbahtimkara Soruyorumm Kesinlikle katılıyorum zaten dost dediğin evine değil senin güler yüzüne tatlı diline gelir hele ki gebelik döneminde. Eşim hallediyor çoğunlukla bayram temizliği için de yardımcı çağırdım. Kıymetlim o benim riske atamam💕
Mu28 Soruyorumm ben ilk ay hamile olduğumu bilmeden ev taşıdım. Hem de Kıbrıs’tan Türkiye’ye. Ve Türkiye’de yeni evimi temizledik ettik çok zorlamadım ama yan gel yat yapmadım. Doktorunuz yasakladıysa asla uğraşmayın destek alın ama herhangi bir sorun yoksa hafif olmak şartıyla ev süpürme silmede sorun olacağını sanmıyorum. Tutup halı koltuk duvar silme işi yapmayacaksınız neticede.
Eymenebrar 3.cu ye hamileyim bu gebelim riskli olmasina ragmen canm nerdeyse 3 gunde bir camlar 2 syda siliyorum hergun twmizlik yapiyorum iki cocum oldu halde cok dagitiyolar birde calisiyorum risk yoksa agir is yapmadan tapabilirsin bence yavas ama taktir allahtan tabiki ben biraz pert oluyorum ama varisden sebeb yardim edenin varsa yada yardim alabilirsin benim kimsem gelmedi icin mecbur uapiyorum🥰
A_syma papatyadenis Ilk gebeligimde her isimi yaptim. 8 ayliktim cam bile siliyordum. Bugebeligim zor geciyor. Bas donmesi ,kusma ,bulanti .. suan hic bisey yapamiyorum. Kendi bunyenize bagli.