sunset_momy 30 haftalığım kızlar soluma yatınca sol alt böğrümde bi kıpırtı oluyor? Üstüne yattığım çok belli nasıl yatcam ben ??
yusra-60 sunset_momy al benden de o kadar sağ sol dönüşümlü yatıyorum valla bazen kendimi sırt üstü yatarken de buluyorum ..
Ark sunset_momy benimde öyle oluyor hatta gıdıklanıyorum ama edilmiyor canım yastık koy göbeğine biraz açıklık kalır sende bebekte rahat edersiniz
Mouradi sunset_momy Aynıı sol tarafa yatınca garip hareketler ediyor 😂 dün öğrendim kafası o tarafdaymış bide kesin ezildi dedim içimden 😂
Canpolat sunset_momy o kıpırtı ayakları ya da elleridir canım niye ezilsin bebek 😀 katman katman koruması var onun😀 sola yatmaya devam et başka çaremiz yok 😀
sunset_momy Lan yavrum eziliyor cevap verin analarrr Sağa yatmak da tansiyonu düşürüyormuş Sırt üstü zaten önerilmiyor Nöbet mi tutacam ben sabaha kadar 🤣🤦🏻♀️
Seyma-Aslan00 sunset_momy kuzum ne tarafta rahatsan oraya yat. Benim icin farketmiyor. Dinlene dinlene yatıyorum
Mommynurse sunset_momy ahahha bende de aynı durum var 30+3 sola yatıyorum galiba bir tık fazla sola dönüyorum o zaman cok hareketli oluyor hafif sollu yatınca daha rahat taktik geliştirdim😂
papatyakahvesi3- En ideal sola yatış zaten öyle korkun olmasın uyuşursa sağ yatış yapabilirsin ama dediğin gibi Sırt üstü yatılmıyor. Benim doktorum hep sola yat dedi.
OzgeSyr_ Valla benım civcivde gıdık atıyo sola yatıyorum güya o değilde belimi yaslanıp oturunca da belim cok agrıyor o zaman da kıpırdamaya baslıyor rahatsız mı oluyo acaba anlayamadım
hunilimom sunset_momy bu kadar kasma kendini ben sola yatıyorum rahatsız oluyor tekmeliyor sağa dönüyorum 15-20 dk yatıyorum bacak arasına yastık alıyorum karnımı ovaliyorum sonra sola dönüyorum bazen sırt üstü yatıyorum 😂 sonra zaten karnım ağrıyor
Ruveyda_baskapan sunset_momy ezilmez korkma sana baskı yapıyor o sırada , ezilir mi hiç balık gibi kayar yer değişir zaten hemen korkma 😀
Melisakrtl sunset_momy banada oluyo sola yatinca bogrumden tekmeliyo sanki kalk oyle yatma eziliyom dermis gibi en de saga yatiyorum o zaman rahat rahat tekmeliyo