seherbilgin haftadayım. Dün detaylı ultrasona girdim. 12 ya da 15 dk sürdü. Doktor hiç bir sıkıntı görmüyorum dedi. Tekrar yaptırmalı mıyım? Özelde yaptırdım detaylı ultrasonu. Bi de devlette mi yaptırsam? Lütfen hanımlar bilmem gereken şeyler varsa söyleyin. Tecrübeleriniz nelerdir?
Vicibici seherbilgin bende 21.haftamda yaptırdım 45dkya yakın sürdü sizinki biraz az sürmüş gbi ama bebeğin pozisyonu uygunsa her şeyini görmüştür ondan kaynaklı olabilir
[silindi] seherbilgin bende cok iyi bir doktora yaptirdim 20 dk bile surmedi damarlara kadar bakti ve sorun gormedi icin rahat etmdiyse git istersen baska doktora
elifuslu1002 seherbilgin 25 . Haftadayim 2 gün önce yaptırdım 10 dakika civarı sürdü bana da bir sorun yok dendi kafana takip sıkıntıya girme pozisyonu iyise hemen görmüştür
Adalia03 Bende özelde yaptırdım doktorum hiçbir sorun yok dedi özellikle kalbini falan çok inceledi.. Bence endişe etmeyin ben şuan 34 haftalığım çok şükür kontrollerde de bi sorun yok🙏
__Leylaaa Ya kızlar ben hiç tarama yapmadım yönünüzü Allaha çevirin sağlıcakla kucağınıza almayı hayal edin.Zaten normal Ultrasyondada belli oluyor sıkıntısı 😊
Yasemin_nisa __Leylaaa nasıl yani hiçmi diğer testleri yaptırdınız mi peki😊ben şeker yüklemesi ve uçlu tarama testi yaptırmadım diye çevremden tepki gördüm doğuma gidersen almazlar seni dediler ayrınrılıyıda kaçırdık randevu bulamadım
Eliffb elifuslu1002 sizlere cd veya ölçümleri yazan birşey verdilerimi bende dün yaptırdım sorun yok dedi sadece
__Leylaaa Yasemin_nisa Yok canım ne alaka ya niye doğuma almasınlar seni.Zaten son haftalarında doktor ambiyo sıvısına suyuna bakılıyor aksi bir durum olsa söylenir
elifuslu1002 Eliffb yok ay girdim çıktım doktorun yanına gittim sonucu öğrenmek için 1.5 saat bekledim bi sorun yok dedi gönderdi