Ssr2561 Kızlar yarın büyük ihtimal doktor yatışımı yapıp doğumu başlatıcak fakat doktor başlatmadan kendi sancılarımın gelmesini istiyorum önerebileceğiniz birşeyler var mı acaba sancımın olması için artık bütün yolları denedim hiç bir şekilde sancı açılma vs. Yok hurma desen köküne kadar yedim sıcak su tut karnına dedi doktor onu da yapıyorum sürekli merdiven in çık yürüyüş zaten her gün yapıyorum meryem ana otunu bile suya koydum açılma olsunda sancım başlasın diye ama yok hiç bir şekilde birşey başka aklınıza gelen birşey var mı??
ElifKarata Ssr2561 yok annem😂😘😂😂 kader yoldaşım Yok . Bebekler bize hiç acımıyor. Hakkında hayrlısı olsun 40+2 ile devam 41de suni benm sonum insalalh kendi sancın gelir
cimennbayann Ssr2561 yok kuzum bende aynisini yasadim 40+6 da dogum yaptim suni sanci verdiler o da bebegi strese soktu oksijensiz kalip kalp atislari düştü sezeryana aldilar hemen cok sanci cekmedim 3 saat cektim ama cok sukur ikimizde iyiyiz 6 ayligiz simdi 😊
begumge ElifKarata bana da bugün bebeğin keyfi yerinde müdahale etmeyeceğim dedi. 27sinde tetikleriz demişti şimdi 10 gün daha ekle diyor 40+2 olunca yani. Bebek ayrı oyalıyor, doktor ayrı oyalıyor beni 🙄
Ssr2561 ElifKarata inşallah canım yaa valla beklemekten bi hal oldum ne nazlı çıktı bizim kızlar gelsinler bir an önce 🤦🏻🤗
Ssr2561 Baharun2 valla şimdi eşime söyledim ahududu çayı al diye 2 aktar gezmiş yok diyo inşallah bulursa içicem hemen 🙏