Nus_12 Seydayldrm ya niye takiliyosunuz nasıl rahat edersen öyle yaticaksn hicbi Dr öyle uyarı yapmadı belki sola yatmak faydalı falandir ama döndüğümde bebek de dönüyor yada o tarafım açıyor benim o yüzden genelde sırt üstü yatıyorum nefesim darliyo biraz kafamı sağa yda dsola çeviriyorum.😃🥵
Kara77 15 haftalık hamileyim öyle denk geldi nette okumuştum sırt üstü yatmak zarralidir diye bende korktum 2 gün bi daha bi sola yattım ama resmen yanlarım çürüdü 😂 kalkınca acıyor oturamıyorum bile resmen sonra bi arkadaşla konuştum daha erken senin için dedi sıkıntti olmaz bence onunda 3 çocuktan sonra ki tecrübesine güvenerek rahatsız olunca bi miktar dinlenmek için sırt üstü yatıyorum
Seydayldrm Kara77 inşallah ileri haftalar geldiğiniz de daha da iyi anlayacaksınız bizi 🙈 bana zayıf olduğun için 20 haftaya kadar bile yüz üstü yatsan bişe olmaz demişti doktorum 🙈 ama ben yine de o minnacık da olsa içimde sıkışırsa diye yatamadım tabi
[silindi] Seydayldrm sırt üstü yatmak bebeğine hiçbir zarar vermez ama karnındaki ağırlık senin beline omurgana baskı oluşturduğu için bel ağrısı şikayetin olur, yan yatılması önerilir ama bu bebek için değil senin için
Seydayldrm Bide 2 gündür geceleri yatağa yatınca hıçkırıyor mu ufak ufak vuruyor mu anlamadım şey gibi hani bazen Bi yerinde damar altta atar da hissedersin ya onun gibi özellikle saydım ard arda 50 den fazla oldu, bu ne oluyor acaba bilen var mı (32+6.haftam)
Limonzeytin Seydayldrm ya mecburen yatılıyo bende sürekli sağa sola yatarım ama uyanınca sırt üstüde buluyorm kendımi bazem korkuyorm kordon dolancak falan diyede engel olunmuyoki uyku hali çnkü🙄