Sarayhelvasi Arkadaşlar bi sayfada okumuştum bi arkadaş doktorunun tavsiyesiyle hint yağı içerse bapırsak hareketleri artacağından sancıyı tetikler öyle bi başlayalım doğumu başlatmayı demiş. Var mı içinizde öyle yapan ya da duyan?
aslansmommm Sarayhelvasi okudum bende ama bilemiyorum ne kadar işe yarar ya da zararı da olabilir güvenemiyorum 🤔
Sarayhelvasi Aysegulsayhar di mi… doktorumun ebesi var diğer doğumlarım da da yanımdaydı sordum bence boşver kuzum yazmıs ama aldım hint yağını da:))) boşa gitmesin denesem yaaa
Betullyillmazx Ben böyle yağlara hamilelikte güvenemiyorum maalesef.. dogurucam diye çocuğa zarar gelebilir diye korkarım.. bence önce doğal yollardan deneyin kendinizi yorun, squat yapım, eğilin kalkın vs.
Sarayhelvasi Betullyillmazx aslında evet.. yürüyüş yapıyorum sürekli ama squat yapsam keşke. Acaba ne gibi zararı olur çocuğa Allah korusunn.
Betullyillmazx Sarayhelvasi bence bir deneyin doğal yolları mesela hurma öneriyor herkes içinde doğumu tetikleyecek madde varmış, bol bol eğil kalk da yapabilirsin 😊 Allah korusun en ufak çay dahi içerken bitkisel yüz kere düşünüyoruz zarar veriyor, yağlara hiç güvenim yok maalesef.. en güzel sağlıklı şekilde doğum yaparsın inşallah ❤️😊
Sarayhelvasi Betullyillmazx inşallahhh. Çok teşekkür ederim cok haklısın:) hurma yemiştim diğer doğumlarımda evet bakalım bunda cok yemiyorum tatlı geliyor nasıl olacak 🙏🏻