Rehesyksktp Bugun çatı muayenesi oldum arkadaşlar çok kafama takıyordum benim gibi kafaya takanlar varsa diye açtım bu başlığı ben çok araştırmıştım çok korkarak geldim inanın hiç zor değil gayet kolay korkulacak birşey yok ☺️
Melos90 Rehesyksktp dün bunu düşünüyordum kız kalbim temizmis 😁biri post açmış benim de az kaldı çatıya da anlatır mjsjn nasil korkuyorum kendimi kasarim diye
Rehesyksktp Burbis5- Aynı ultrason cihazıyla bakar gibi bir hissiyatı var smear testi daha çok acıyor iki parmakla bakıyor jel sürdüğü için kolay işlem ki ben baya kastıgım halde acımadı keşke bunu kafaya takmasaydım dedim o kadar kötü seyler okudum ki doğumdan degil bundan korkar olmuştum 😀
Rehesyksktp Melos90 hiç acımıyor hiç korkma smear aldırmak daha zor mesela aynı ultrasonla alttan bakar gibi kastıgım halde acımadı hissiyatı kötü ama acı az 😀
Melos90 ___Havva27 normal doğum olsun diyorum ekstra durum olmazsa ama bazen ondan da korkuyorum sezeryan mi istesem diyorum ama durduk yere onu da istemiyorum 😁😁
Bet7408 Melos90 sizde kendimi gördüm bende aynı şekilde ikisindende korkuyorum çok düşündüm 37. Haftamda sezeryana karar verdim 😂
Melos90 Bet7408 ben ins korkutma yenilmem normal doğum diye diretirim 😅😅 biraz da doktoruma birakicam sanırım gidişata gore
Rehesyksktp Melos90 1 dk belki sürüyor ki belki daha az ben biraz kastıgım içinde 1 dk sürmüş olabilir