kubradogann 34+0 haftalık hamileyim sabahları adet krampına benzer sancım oluyor çok aşırı olmuyor ama yine de korkuyorum bişey olur mu diye
Bet7408 kubradogann 32. Haftadan sonra oluyor merak etme doktor düzenli değilse normal dedi şuan 37 deyim aşırı ağrılarım oluyor geceleri
Hulalp kubradogann bende de oluyor bu kranplar doktorum normal dedi buyudukce bu olurmus cok surmuyor benimki 5 dk falan sonra geçiyor hemen
JJ19 Hamileigim 10 aya kadar oldu benim 41 haftasinda sezaryen oldum en son bebek gelmek bilmiyordu🤣🤣 her ay adet zamanimda adet sancisi yasadim normal bence kanama yoksa sorun olmaz
kubradogann Ozlm0916 valla kim baskı yapıyor bilmiyorum ama sabahları ve akşamları ara ara oluyor rahatsız etmiyor çok ama korkutuyor
JJ19 kubradogann tabi tabi pasamizin keyfi 10 aylik dogmak istemis , sezaryen olmasam hic acilma filan da yoktu biraksan asekere gidince cikacak😂
Ozlm0916 kubradogann normal kuzum artık bunlar gerilmeler kasılmalar başlıyor haftalarımız baya ilerledi
kubradogann Hulalp benim yeni başladı tutunca 15 20 dk sürüyor sinirim bozuluyor hamile olduğumu bilmesem diyecem adet oldum 😂😂
Hulalp kubradogann evet ya bide soylemesi ayiptir yuruyunce falan kasiklarim çok ağrıyor tuvaletim geliyor bunlar normal dedi doktorum bebegin kafasi asagida oldugu icin bide benim bebek haftasina gore biraz kilolu o yuzdende buyudukce agri yapiyormus 🙈