Burcuhanm1 Bebegimin herşeyi normal beyni , dokuları herşeyi. Ama doktor kafasının küçük olduğunu söyledi. Kafası geriden geliyor küçük dedi. Ama herhangi bi sorun dedi yapısal olabilirmi sizce ? Böyle bi durumla karşılaşan varmı ?
Ozgeozgul Burcuhanm1 benimde öyleydi canım aile yapısı genetik olabilir sizinde kafalarınız küçük dedi eşimle aradaki fark 3 hafta olmadığı sürece bir sorun değil ve aradaki fark çokça açılmadığı sürece
Mavi_ada3 Bende oğluma hamileyken kafası büyük dediler 3 defa detaylı ultrasona aldılar birsuru abartı şey dediler hepsi yalan oğlum doğdu çok şükür hiç bir sıkıntı yoktu gayet normal bu Dr illa hamileliği berbat edecek bişey buluyorlar
Burcuhanm1 Ozgeozgul evet bizimde kibar büyük değildir yani insan hemen korkuyor vallahi 22 haftalık mıs kafası ben 24 haftadayım.
Ozgeozgul Burcuhanm1 benimde öyle gitti sürekli sonra biraz vücutta geri çıktı ama sağlıklı çok şükür 🙏🏻 farkın açılmaması önemli olan benimde tam o hafta da tespit edilmişti gönlünüzü ferah tutun ben çok yıprattım kendimi