Deletedmom987 Bugün 37+0 ız, ama ne doğum şeklim belli ne tarihi belli, saat 5te randevum var belli olur artık diye düşünüyorum sizler ne durumdasınız 🤗
Venus2022 Deletedmom987 38+1 olduk 🤗 Normal doğum istediğim için günü ve saati Allah bilir 🥰 Tabi her ne kadar vajinal doğum istesemde bebekte bir sorun olursa sezeryan olacağım, sancılar var ama 40. haftaya kadar doğmayacak gibi 🥲
Seherbilgic Deletedmom987 bende 37+3 teyim normal doğum istediğim için beklemedeyim hanımefendi ne zaman gelmek isterse artık 😂🌸
Siracinannesi Deletedmom987 38+4 olduk 🥰 ilki normal olmuştu şimdide normal istiyorum cuma günü kontrol var bakalım ne dicek doktor ama şuana kadar bir sorun yoktu ☺️
Betullyillmazx Aynı durumdayım 37+1 olarak 🥲 4 temmuzda belli olacak benimde 🥳 ay hadi hayırlısı hangi güne verecek bakalım seninkini🥲❤️
Deletedmom987 Betullyillmazx Normal istiyorum gibi ama korkuyorum da, sezaryenden de ayrı bi korkuyorum bakalim hangisine karar vericez 🤭
Dfnemira 37+4 üz ben sezeryan istediğimi Söyledim bakalım yarın kontrolümüz var günümüzde kesinleşecek nasipse heyecan korku birarada Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasipp etsinnn inşallahhh😊🥰🙏🏻
Deletedmom987 Dfnemira Ben de normal sezaryen arasında çok kararsızım, sag salim doğsun da inşallah 🤗
Betullyillmazx Deletedmom987 nerden bakarsak bakalım korkutucu 😂 keşke şöyle bir anda hemencecik kolaycaaaa gelseler 🥲🥲🥲
Dfnemira Deletedmom987 Aminnn hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahh😊🥰yani herkesin kendi terciihi ama benim cesaretim yok normal doğuma yapanlarıda tebrik ediyorum bebek için bişey farketmiyo zaten önemli olan sizin ne istediğiniz hangisi içinize siniyorsa onu tercih edin Allah hepimizin yardımcısı olsunn😊🙏🏻
Venus2022 Kebessack123 Benim akşamları belim kopuyor sancıdan 3-4 gündür ve çok hareketli ama keyfi yerinde sanki son ana kadar duracak gibi 😅
Deletedmom987 Kizlar baş çevresi 40.haftaya uygun dedi doktor 14üne sezaryen için gün aldık çok korkuyorum 😞
Betullyillmazx Deletedmom987 aşkım benimki de aynı 37+2 yım kafası 40 haftalık. 10 cm olmuş mecbur sezaryen bende
Deletedmom_110 Deletedmom987 isteğe bağlı mi canım çatıdan dolayı falan mı hayırlı olsun bu arada ❤️ ne zamana gün verdi
Deletedmom987 Deletedmom_110 Normal istiyordum ama kafa çevresi büyük bu bebeği normal doguramazsin dedi 40 hafta ile uyumlu çıktı başı o yuzden ben de riske atmak istemedim
Deletedmom_110 Deletedmom987 Anladım canım hakkında hayırlısı olsun🥰bayramdan önceye mi gün verdi sonraya mi acaba bana sezeryan olursa ne zamana gün verir ya kafamda sorular