DilaraNefes Kızlar hangi terim bebeğin boyunu temsil ediyo benim muayene kağıdımda hiç cm lik yazı yok
Deletedmom434 DilaraNefes Allah allah normalde ultrason kağıtlarında yazan birşey bebeğin ölçümleride mi yazmıyor
Deletedmom434 DilaraNefes Crl:baş popo mesafesi GA: gebelik yaşı EDD: tahmini doğum tarihi Bebeğin ölçümlerinin olduğu yeri vermemiş
FundaMuminCoskun Benımde 64.4 mm yazıyo fl yazan yerde carptım 450.8 mm cıkıyo yanı 45 cm ama doktor 42 cm demıstı boyuna
Deletedmom434 FundaMuminCoskun ben hep o şekilde ölçtüğümde doğru çıkıyor ama bilemedim şimdi sizinkini
FundaMuminCoskun Deletedmom434 sadece 6*7 olarak hesaplamıs olabılır belkı o zaman 42 cıkıyo bnde dsnuyodum 2 hfta oncede 42 cm dı hıc mı uzamadı bu cocuk dıye ama kagttakı gbı olunca 45 cıkıyo ıcım rahatldı bıraz
Deletedmom434 DilaraNefes bir dahaki gidişinde doktoruna sorabilirsin bazen ölçüm yazan ultrason kağıtlarını çıkartmıyorlar
Selim_Alparslan DilaraNefes bende de Fl yazmıyor. CRL yi söylüyor doktor sürekli oda baş popo mesafesiymiş 🙄 bizimde özel niye yazmıyor anlamadım
Meryem34 DilaraNefes bende özele gidiyorum 4 tane resimli uzun kağıt veriyor birinde yazmıyor digerinde yazıyor mesela öyle vermiyor mu
DilaraNefes Bide bayanlar hapy mamy uygulamasında bebeğim tam 14 haftalık oldu ama ultrason kağıdında 14+5 haftalık gözüküyo hangisi doğru
Aybukealtintas DilaraNefes son adet tarihine göre olan uygulamada yazar, ultrasonda çıkan ise bebegin gelişimi ölçüleri ile uyumlu olma hafta oluyor
Muhammedamine DilaraNefes canım sen zaten 14 haftalıksın senin haftanda baş popo mesafesiyle hafta uyumuna bakılıyor 16-17 haftaya geldiğinde ölçüm yapıp seni bilgilendiricektir şu anda boyuna takılıcak haftada değilsin ben şlk 21. Haftada boyunu öğrendim
Selim_Alparslan DilaraNefes O zaman neye göre girdin uygulamada tarihi 🙄 Doktorun tahmin yapmadı mı regl uzunluğuna göre ?