Gizem260 benimmdunyamm bende şuan 32+5 im bir hafta sonra gitmeyi düşünüyorum ama doğumu tetikler diyenler de var kasılma falan filan aslında bu zamana kadar hep gittim ama artık sonlara yaklaştım ya ne bileyim bi korkmadım değil ama ağdaya alışığım jilet yapamam
benimmdunyamm Gizem260 ya jilet yapsam bile görmüyorum ki popo arası falan her yer jiletle nasıl alalım alamayiz o yüzden mecbur gidecem agdaya ya
Bebekadam1_ tugbadipi hamilelikte hormonlar tavan 🤣🤣 normal çabucak çıkması . İnşallah kolay alisabilirim
nrsen benimmdunyamm aynen çarşamba sezeryanım var inşallah ben cuma ya da ctesi son kez gidicem 4-5 gün önce olcak ama bişey olur falan diye son güne brakmadım
Busem44 benimmdunyamm ben az önce ağdadan çıktım 34. Haftadayım bayramda kuaförler kapalınoluyor diye erken gittm bayramdan sonra giderm. Bide sonra doğum inş
benimmdunyamm Busem44 bende bayramdan önce bir gideyim bakalım ondan sonra da 2 kere daha giderim herhalde
BusraKader benimmdunyamm evlenmeden öncede yapardım kendim komple vücut şuanda da yapiyorum da son haftalar artık egilemedigim için zorlanıyorum alıştım valla acısını hissetmiyorum 😂
Nurcantas65 30+2 iyiz bende kendim yapıyorum çıktıkça agdayla alıyorum yetişemedigim alamadigim yerlerede usten jilet geciyorum
Inan_busra40 benimmdunyamm o haftalarda üç haftaya bir gidiyordum, şuan 38. Haftadayım kuaförde tanıdık diye çıktıkça gidiyorum malum eli kulağındadır şansa bırakmamak lazım😂🥰
Oylumbaska benimmdunyamm doğumda ağda yaptırmak şart mı ??? Ben jilet kullanıyorum. Çok çıkmaz zaten. Ayrıca bilmem gereken bir durum var mı??? Herkes hamilelikte ağdaya başlamış gibi 😂😂😂
benimmdunyamm Oylumbaska valla jilet sevmiyorum ben durmadan çıkıyor pürüzsüz olmuyor popo arasni falan kesinlikle jiletle alamam yani 🤣 birde doğum yapınca jiletle uğraşamam temiz olurum 40 çıkana kadar