benimmdunyamm Benim tüylerim çıktı ama agdaya gelmesi için az daha beklemem lazım 🤣o arada birşey olur doğururum falan diye korkuyorum hoş haftam daga 32+4 ama yine de akliam binbir türlü şey geliyor siz kaç haftaya hir gidiyorsunuz
Kubgkm benimmdunyamm bende çok korkuyorum o kadar acı çekip ağdaya gidiyorum çıkmasını beklediğim anda doğrurum öyle kıllı bi şekilde doğuma girerim diye ödüm kopuyo 😂
Bayancorek benimmdunyamm benim az ve geç çıkıyor 2-2.5 ayda 1 gidiyorum o nedenle. Şuan 30 haftalığım mesela bugün yarın giderim , sonra da doğum öncesi giderim tamam. 🙈
Gulcahan benimmdunyamm birde şöyle korkum var ben daha önce hiç yaptırmadım buradaki kuaför de buradan direk doğuma gidenler oldu dedi erken doğumu başlatabilir diyen de oldu o yüzden tereddütte kaldim
Gulcahan Ben de şurada bekleyin benimde yaptırmam lazım 33+1 ne olur ne olmaz 34 te yaptırsam mi diyorum
benimmdunyamm Gulcahan aynen ya korkuyor insan başımıza gelmez diyemeyiz gelir falan en azından hazırlıklı olalim
benimmdunyamm Gulcahan tuyun çıktıysa yaptır 3 haftaya 4 haftaya tekrar çıksa bir de doğuma yakın gidersin tamam
Bebekadam1_ Hanımlar kaçıncı haftadan sonra gitmeye basladiniz agdaya ve ilk gittiginizde çok zorlandıniz mi ?
benimmdunyamm Bebekadam1_ ben gebelik öncesi lazere gidiyordum gebeliğin basindan beri agdaya gidiyorum
northandmother Bebekadam1_ 27 haftalıkken gittim ilk başta ağrısından dolayı çok pişman olmuştum ama şimdi o kadar rahat ki anlatamam 🤣 29 olduk 31 de tekrar gidicem sonra 35 sonra da 38 umarım son kez gitmiş olurum 🤣
tugbadipi Bebekadam1_ hayır çok rahat azvık acıyor öyle dayanılmıcak gibi asla değil hatta hamile oldukten sonra ağdanon acısını daha az hissetmeye başladım. Ama hamile olmadan önce ağda yaptırdıktan 3 hafta sonra çıkardı şimdi 1 hafta sonra çıkıyor 🥲
yalcin_sevda Bebekadam1_ valla ben gebelikten önce de ağdaya düzenli her ayın ilk haftası giderdim hala da öyle yapıyorum 30.haftadan sonra duruma göre bakıcam
Bebekadam1_ benimmdunyamm ilk agdaya basladiginizda çok acı ağrı yaptı mı bende ilerisi için gitmeyi düşünüyorum agdaya ama ilk olacağı için korkuyorum açıkçası
Tueaksy benimmdunyamm bende lazere gidiyodum ama hamilelikten sonra yalan oldu param boşa gitti resmen
Merveofs 33+2 şu birkaç güne giderim kontrolüm de var doktor doğuma dair herhangi bir şey söylemezse henüz, bir de 3-4 hafta sonra tekrar giderim 🤷🏻♀️ çok hızlı çıkıyor benim korkuyorum çirkin çirkin doğuma gidicem diye 🤦🏻♀️😬
benimmdunyamm Merveofs ayenn şimdi gitsen bir de doğuma yakın gidersin benimde işte 3 haftaya kadar çıkıyor
Eelliiff1234 Merveofs bende hamilelikten önce lazeregittiğim için mi bilmiyorum hem tüy yok gibi az çok şükür ayrıca bıyık bölgeme lazere gitmiyorum ve her hafta almam gerekirdi hamile kaldım baktım Tyler geç çıkmaya başladı bende şaşırdım bıyık bölgemi iki üç hafta almasam göze batmıyo diğer yerlerde çok şükür ki iyi 😄
Driia Sadece bikini bölgesine gidiyorum 1 buçuk ayda falan lazere gittiğim için öyle tüyüm yok. Kendim alıyordum ama artık benim altı göremiyorum göbekten 😀
benimmdunyamm Driia lazere gidiyordum tuyum çok azalmisgi ama hamilelik hormonlarindan çok çoğaldı yaa
Bebekadam1_ northandmother hadi hayırlısı 😁 bende şimdiden korkmaya başladım daha çok var benim agdaya gitmeme ama 🤣🤣