Ebruxxx Merhaba arkadaşlar bilen bilir sezeryen olmuştum 14 haziranda maalesef 1 hafta önce beyin kanaması geçirdim yoğun bakımdan dün çıktım çok şükür iyiyim başına gelen var mı
Eslem_1 Ebruxxx geçmiş olsun İlk defa duydum daha önce bir rahatsızlığınız ya da benzer bir durum yaşamışlığınız var mıydı MR vs çekildi mi doktorlar ne dedi?
Hokku Ebruxxx geçmiş olsun bir tanıdığımda oldu ancak doktor hatası kafasını vurmuşlar ondan ötürü geçirmiş kafa darbe aldığından
Yagmurak5 Ebruxxx bir tanidigimda oldu anestesi öncesi pıhtılaşma düzeyine bakilmamis doktor hatası demislerdi
Ebruxxx Eslem_1 23 yaşındayım en ufak sorunım yoktu herkes çok şaşırdı ölümden döndüm acaba yaşayan var mı diye merak ettim Allah çocuğuma bağışladı beni
Eslem_1 Ebruxxx doktorunuz ne dedi peki sordunuz mu? Yagmurak5 normalde sezaryen öncesi yapılan kan tahlillerinde pıhtılaşmaya bakılması gerekiyor değil mi? Ben de tahlil verdim de neye baktılar sormadım Hokku kafasını hangi esnasında vurmuşlar
Seyda94_ Ebruxxx aaa çok geçmiş olsun ilk kez duyuyorum Doğum anında yaşanan bı sıkıntıdan dolayı mı yoksa hata falan mı yapıldı
Rabia-66 Ebruxxx Rabbim yardımcın olsn acil şifalar versin inşallah iyi olup bebeğini kucağına alırsın