Grmcmrv Kubgkm hangi parçası için soruyorsunuz 3 adet parçası var biri yeni doğan biri tamamen yatay pozisyonda kullanabileceğiniz 1 yaşına kadar diğeri de oturur pozisyonda olan işlevleri farklı 3 parça bulunuyor
Grmcmrv Grmcmrv b Kubgkm şöyle söyleyim oturur pozisyonda olan parça da bile ayaklar aşağıda kalmıyor çünkü tamamen yatabiliyor ve ayak kısmında parçası var aşağıya inmesini engelleyen . Bunda yan yatırdığım da oldu model o kadar rahat ki yatak gibi çünkü 😄
Grmcmrv Grmcmrv b Kubgkm şöyle söyleyim oturur pozisyonda olan parça da bile ayaklar aşağıda kalmıyor çünkü tamamen yatabiliyor ve ayak kısmında parçası var aşağıya inmesini engelleyen . Bunda yan yatırdığım da oldu model o kadar rahat ki yatak gibi çünkü 😄
Novaa Kubgkm Tek elle katlanıyor, daha az yer kaplıyor bir de süspansiyonu iyi diye okudum. Gelecek olan beyfendi İstanbul sokaklarında konforlu yolculuk yapsın dedim☺️
Kubgkm Novaa Mikayla tarcinnnn Galadriell Harikasınız kızlar çok teşekkür ederim yorumlarınız için pazartesi opera istanbula gidip bakacağım artık son kararımı vereceğim ♥️
Mikayla Kubgkm cybex i set halinde almayı düşünüyordum fakat olduğum şehirde maalesef görebilme ihtımalım yoktu bende doona aldım kullanım açısından açılıp kapanması kolay geldı
tarcinnnn Kubgkm ben cybex tercih ettim. Cloud q puset ve balios s lux bebek arabası ile kullanacağım. Araba inanılmaz rahat sürüşlü günlük yollar için de çocuk için çok konforlu. Stokke çok fazla parçalanıyor bana pek pratik gelmedi ve cybex alman kalitesi olduğu için tercih ettim
Galadriell Kubgkm Ben aldım fakat daha kullanmak nasip olmadı, hafif bebek arabası ve tek el ile kapanıyor olması çok iyi. Arkadaşımın Stokke bebek arabası vardı bana çok aşırı büyük geliyordu.
Kubgkm Deletedmom_11 cybex balios s lüx aldım arabamız var bagajımız müsait çok memnunun şuan puseti de cybex aton 5 aldım
Pnryprk Ben de cybex s balios lüx aldım ama pusete karar veremedim cloud z mi alsam yoksa q cloud mu? Tam yatış özelliği olmasını istiyorum sadece aradaki fark çok yok bir türlü karar veremiyorum:/
k86 Pnryprk balios ağır mı acaba? Nasıl sizce ben de mios düşünüyorum hafifliğinden dolayı ama karar veremedim haala. Gerçi daha erken bizim ama fikir olsun istedim. Bir de siz ne kadarlıkken aldınız arabayı?
sima_ Kubgkm ikisi de çok pahalı markalar ben 3,4 yaşına kadar kullanabileceğim daha uygun fiyatlı markalara bakıcam sanırım. Prego kullanıyor arkadaşım çok seçici biridir çok beğendiğini bebeğinin de içinde çok rahat ettiğini söyledi.