Evet sayin izleyiciler koltuklariniza sıkı oturun cunku herseneye bir dogum sigdirdim su iki senede 😂 biz aslinda 4senelik evliyiz ilk iki sene cocuk istemedik borclardan dolayi sonra ilk bebegimizi planli istedik onun dogum hikayesi sayfamda var sonra daha 6aylikken ikinciye hamileligimi ogrendim tabi en bastada saskinlik ve tedirginlik var nasil olacak diye ama allah biliyo ya hep istedim pespese olsun diye neyse gecelim artik hikayemize 9ay oyle boyle zar zor bela gecti 38. Haftalara geldigimizde doktorum dogumu baslatmaya pek bi merakliydi iste enson dedi carsamba haziranin 1de gelirsiniz duruma gore baslatiriz dogumu bende sok oldum tabi sanci su gelisi bilmem ne olmadan nasil baslar dogum diye aman dedim zaten yorulmusum nerdeyse iki yildir hamile gibisin hersey olacagina varir guven doktoruna haxiranin 1de gittik erkenden doktoru bekledik geldi falan muayne dedi super sen bu isi yaparsin bi fitil vericem rahim yumsatmasi icin sonra sancilarin gelecek bugunbiter bu is dedi tabi ben inanamiyorum cunku ilk dogumum su gelisiydi ve butun gece sanci cekmistim hemen olmaz diye tahmin ediyodum neyse ciktik doktorum odasindan asistanla yatis islemlerini yapiyoruz falan ben diyorumki dogmazsa ek gun oda ucreti ne olur doguramazsam diye soruyorum asistan dogurursun kesin diyo odaya gectik ben duslar aldim onleri giydim iki hemsirenin zar zor damar yolu bulmasiyla seruvenim basladi plates toplari geldi falan basladik sancilari beklemeye cok arasi gecmedi zaten kasiklar sancilarim basladi vurmaya ara ara nstye baglamaya geliyo hemsire ama bir yavas hemsire deliriyorum zaten yatarken sancilari karsilayamiyorum canim cok yaniyo hemsirede yavasligindan odun vermiyo saolsun en son sancimin sık aninda artik biraaz hizli olsan diye cikismisligim bile var 😂 neysem benimle ilgilenen ebe geldi suyumu acti falan fdayanamiyorum artik 6 cm falan diyolar sanirim ebeye dedim ben epidural istiyorum duramiyorum flasn dedi gerek yok ben sana bi agri kesici yapicam rahatlayacaksin simdi falan sen bu dusa daha gir dedi dusdayken daha hemsire gelip yapti agri kesiciyi burasi asiri komik bana bilgisini vermediler dustan bi ciktim esim karsimda adami goremiyorum dedim bisey oluyo ben gormuyorum bilmedigimden biseyler ters gidiyo sandim megersem agri kesici oyle yaparmis sonra dusununce cok guldum cunku kor oldum falan sandim cunku 😂😂😂 sonra bir saat gecti gecmedi tam saat kavrami kalmiyo o arada son muaynede dediler tam aciklik gecelim dogumhaneye doktorum geldi hadi dedi bitirelim dogumu artik benim yonlendirmemi dinle dedi zaten ilk dogumdanda bildigkm ikinmayi yaptim sanirim ilk guclu ikinmayla dogum gerceklesiverdi bile gogysume koydular dedim sukur gecmez diye dusundugumuz butun acilari allahim geciriyo sonrasi 3 dikisle yuruyerek dogumhaneden cikis o kadar hizli ilerlediki hersey 10da baslayan sancilarla 14:50de dogum gerceklesti gercekten ikinci dogumlar hizli oluyomus allahim herkese kolaylik versin saglikla insallah kavusulsun bebelere kizcem bugun28gunlyk oldu bile cok sukur saglikla buyumeye devam insallahh ❤️