Mihrimihre cnm ben tüp yaptırmadım yedi Senelik evliyiz suan hamileyim kendiliğinden rabbim nasib etti doktorlara göre bizde hiç bir sorun yoktu ne eşimde nede bende. Bende polikistik over vardı ama yapısal olarak olduğunu söylemişti doktorlar cunku adetlerim düzenliydi kıllanma yoktu kilom yoktu gibi. Eşimde cok afedersiniz sperm sayısı cok fazlaydı ama hareketli sayısı düşüktü ama çocuk olmayacak derecede değildi (doktorların demesine göre tabi) lakin yedi sene olmadı az buz degil yedi sene rabbim kimseye yaşatmasın. Eşim covid olduğunda sayıları cok düştü hareketli sayıları sıfıra indi sperm sayısı inanılmaz düştü hemde iki ay içinde doktorlar inanamadı bu şekilde düşüşe sonra covid olduğunu duyunca ona bağladılar cok geçmedi hamile kaldım zaten 🤷♀️ Benim hikayem biraz karışık yani hatta ikinci aşılama icin Hasan hocaya gittiğimizde biz tüp bebek diye gittik ama doktor yapmamıştı aşılamayı bile zorla yaptırmıştık resmen gerek duymamıştı düşün yasınız genç bir sorununuz yok yazık günah hem paranıza hem hormonlarınıza demişti.