Tiredmother sema_altas55 normal doğumu bekliyorsanız günde 200 squat çekmeye çalışın yere çömelerek yer silin hem açılma hem kolay doğumu sağlıyo. Kolay gelsin ☺️
Babymomhappy sema_altas55 son 12 doğurmak istiyorum diye günde en az 2 kere kendimi ağlar şekilde buluyorum 😅😅🙈
nilin_annesi34 sema_altas55 Galiba canım 😊 Ayaklarım da hemen şişiyor bir haftadır buna rağmen yürümeye çalışıyorum ama yeterli olmuyor sanırım bişeyler yapmamız gerek 🥺
Bsraemr Ftynur bizim de son 17 gün görünüyor bizimki de erkek 😍 sizde durumlar nasıl kasıklarda ağrı ve karında gün içinde toplanma hissediyorum çok vaktimiz yok gibi geliyor 🤭
Suzis Bsraemr nilin_annesi34 Ftynur bende de gun icinde arada kasiklarimda hafif adet agrisi gibi ve karnimda sertlesme oluyor yere comelerek egildigim de kasiklarimda baski oluyor cok duramiyorum sizin de oyle oluyor mu acaba? Tam 38’im bugun bende😊 birde bebek bazen daha hareketli oluyor bazen durgun neden acaba sizlerde de oyle mi
nilin_annesi34 Tiredmother Yere çömeldiğim zaman karnımda çok değişik bi ağrı sancı oluyor sizde de oldu mu 😔
Tiredmother nilin_annesi34 yavaş yavaş yapmaya çalış canm önüne bi sandalye al ondan destek alarak yapmaya çalış ağırlar oluyor elbette ama İnan doğum zamanı çok faydasını göreceksin
nilin_annesi34 Suzis Yere çömelerek yer siliyorum bazen yada bişey almaya eğiliyorum ağrı hissediyorum hiç rahat olamıyorum Bugün daha az hareketli mesala ama tepki veriyor yeri daraldıkça hareketli azalabilirmiş ama sürekli takipte olmak gerek 🙏🌸
Ftynur Suzis aynı bende de öyle karnım ağrıyor çömelince kasıklarımda baskı hissediyorum ağrım yokken bebek normal hareket ediyor ama ağrıyla beraber daha fazla hareket ediyor canımın acısı ikiye katlanıyor bizde 37+4 olduk🥰
Suzis nilin_annesi34 evet aynen ben de sanki bebege basi uyguluyormusum gibi garip bir his olusuyor comeldigim zaman
asli_g01 Bende bugün 38+4üm. Gelen giden yok henüz cinsiyetimiz erkek ☺️ Sanırım yerinde rahat gelesi yok pek. Hafif hafif sancılar oluyo ama geçiyo. Dün gece kaç kere wcye kalktım bilmiyorum artık çok sıkıldım bu durumdan.
Ezgicck sema_altas55 of bende aynıyım ya son 14 gün kaldı artık gelsin istiyorum squat yürüyüş herşeyi deniyorum sancı falan yok 😂