acemianneee_31 Kızlar 36. Hafta ve üstünde yolculuk yaptınız mı otobusle yapacağım özel araba değil 8 saatlik yol yapanlar varsa naslgectş
Kubra_miray_szr acemianneee_31 benim dayımın gelini otobüsle 7 saatlik yol yaptı 28 haftadaydı gittiği yere kavuşunca 2 gün sonra çok kötü oldu o haftada bebeği doğdu ve uzun süre kuvezde kaldı doktorlar da önermiyor zaten kendi araban olsa yine arkada uzanırsın eşiniz 1 saate durur mola verir ama otobüs zor bence gitme
1234momsss acemianneee_31 Allah korusun yolda doğurursunuz her an doğurma ihtimaliniz var 35 den sonra bence hiç kalkışmayın derim
Acemianneee08 acemianneee_31 genelde önerilmiyor kuzum haftanda bayağı ileri . Doktorunla görüş o ne önerirse öyle hareket et
acemianneee_31 Kubra_miray_szr ailemden kimse gelemiyor dolguna ben gidip orda doğurmayı düşünüyordum 😕
1oznuur 34 haftalıkken yaptım bes saatlik bi yolculuk giderken hersey guzel gibiydi ama sonra asırı sırt agrım oldu özel araba ve cok molaya ragmen önemli bi yolculuk değilse önermiyorum 🫣
acemianneee_31 1oznuur ailem doğuma gelemiyor ben gidip orda doğurmak istiyorum ama kimse önermiyor sanırım
1oznuur acemianneee_31 yani özel arabayla olsa istediğinde belki mola vererek daha kolay olurdu ben doktoruma danısmıstım sizde bi sorun fikir alın isterseniz benim herhangi düşük tehlikem erken dogum riskim olmamasına ragmen zorlanmıstım 😬