glam Kullananlardan yorum alabilir miyim? 2li tarak fırça, ve 4lü ya da 5li tam hatırlamıyorum chicco tırnak seti düşünüyorum. Siz ne önerirsiniz?
Bilge35 glam ben bebedorunkini aldım cnm. Aynı malzeme daha uygun. Bu arada tırnak makası seti almadım. İçindeki törpü ve tırnak fırçası çok gereksiz. Ben ayrı tırnak makası ve tarak aldım. E bebekten aldım. Tırnak makası 12 tl , ikili tarak 24 falandı galiba . Tırnak makasını saplı olandan aldım.
OktayMeltemSahin glam bana arkadaşım hediye aldı canım ikisinden de daha kullanmak nasip olmadı ama çok güzel görünüyor ☺️
rileyss glam ben chicconun tarak setini aldım, tırnak makasını da tekli aldım chicco'dan. birkaç arkadaşım çıtçıt tırnak makasıyla kesmekte zorlandıklarını söylemişti, makas şeklinde olanlar daha rahat olur dedikleri için tek makas aldım chicco'dan.
serenimo Bende kasımda doğum yapıcam chicco tarak ve tırnak seti aldım. Sonra düşününce gereksiz para verdiğimi anladım. Bir tarak bir tırnak makası yeterli zira törpü kullanmak icin cok kücükler😊
Gulsahh serenimo tirnagi kestiginizde cok keskin oluyo bebek yuzunu rahat cizebiliyo oyuzden torpuyle ustunden gecerseniz bu skinti olmaz
Unzile35 serenimo yenidoğan da tırnak kesilmiyor törpü ile kısaltıyoruz dedi bana da tecrübeli arkadaşlar tırnak makası biraz daha tırnaklar sertleşince kullanılıyormuş