annelikheyecanim Gzdeee11 kese görüntüsüyle alakası yok ki başta böyle olup sonradan değişebiliyor kese görüntüsü
edis22 Gzdeee11 benimki dikey oval seklindeydi bi kerede bebegim boyle ayaklari havada durmustu🤭 12 haftalarda falandi. Cinsiyetimiz erkekdir
annesinin_beybisi Gzdeee11 benimkinin keseyi buna benziyordu kızim olucak ama keseyle alakası var mıdır bilmiyorum
Hulus Gzdeee11 kese şekline göre cinsiyet olayi tamamen hurafe zaten suanda ogrenmeniz mümkün değil biliyorsunuz
Gzdeee11 annelikheyecanim oğlum var onun ultrasyon gmrüntüsüyle bu farklı diyorum ki acaba cinsiyeti de farklı mıdır
annelikheyecanim Gzdeee11 benim ilk zamanlar böyleydi mesela şimdi fasulye şekli oldu cinsiyeti erkek
Gzdeee11 annelikheyecanim anladım rabbim hayırlı uğurlu sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Gzdeee11 edis22 anladım oğlumda yuvarlaktı ama böyle iyice keseye yapışık değildi bu dikey mesela oğlum yatay ve ortalarda
Gzdeee11 annesinin_beybisi bende kız hissediyorum oğlumda test yapar yapmaz oğlum olucak demiştim bunda da içimden kız geçiyor