bayanelaa Kızlar 26 haftalığız ve bacaklarımda gece uyurken kramp giriyor sanki bacaklarım felç geçiriyor gibi cok agri oluyor ve 1 hafta yürüyemiyoruz agrisindan, normalde de sanki kramp girecek gibi agrilarim oluyor🤷♀️ Magnezyum kullanıyorum.
Akmelkee bayanelaa bugün sabaha kadar ağladım aynı yere on kere kramp girdi 28 haftaligim artık dayanamiyorum 😔
Esma_0147 bayanelaa bende aynı şeyi yaşıyorum canim o esnada ayak parmaklarını kendine doğru geri çek çok iyi geliyor!
maman-es Aynı ızdırap canım.. 26 haftalığız sabahları baldır kısmından bıçaklanıyor gibi bi sancıyla uyanıyorum. 13. haftadan beri de düzenli magnezyum kullanmama rağmen 🥺
bayanelaa Reallove aynen uyur uykumda giriyor napacagimi şaşıyorum artık korkuyorum bacağımı kıpırdatmaya
bayanelaa Sarahh ilkte hic bisey olmamıştı bacaklarıma bunda cok kötü ya kaldirsamda agriyor indirsemde
bayanelaa Esma_0147 ayak altlarımda da başladı bi kaç gündür yürürken dahi oluyor 😒 ayaklarımı yukarda tutsamda kramp girecek gibi agri oluyor korkuyorum artık kramp girdi girecek diye 🤦♀️
Esma_0147 bayanelaa evet aynen öyle oluyor bende de banada doktorum tavsiye etti o hareketi gerçekten işe yarıyor Allah bütün hamile annelerimizin ağrılarını dindirsin
bayanelaa Sarahh benim ilk ikiz olunca daha cok zorlu bi süreçti bu dönemlerde dahi hastaneden çıkamıyordum ki bu günleri böyle geçiriyorum diye de şükrediyorum bi taraftan 😇
leona98 Bende 24+4 haftadayim bu gun sabah basladi kramp girmeye. Erkenden 2 defa uykudan uyandirdi beni.. Hala da baldirlarim agriyor 🥲