kendincebirii Hayırlı sabahlar hanımlar, henüz yeni hamileyim fakat af edersiniz sanki sürekli vajinamdan bir şeyler geliyor hiç rahat değilim bu normal mi ?
Eldgrn kendincebirii normal canım bende de var öyle akıntı öyle rahatsız ediyor bazen akıntı adet oldum ıslandı flaan zannediyorum 🤣🤣
freuze kendincebirii Normal :) Ben de yeni hamileyim. Sürekli bir ıslaklık var. Önceki gebeliğimde de aynısı olmuştu.
Eldgrn kendincebirii aynı işte beyaz su gibi akıntı bende de öyle benim yeni sayılır ne kadarlık bende bilmiyorum bu cuma öğrenicem inşallah ne kadarlık olduğunu 🤣🥰
kendincebirii Eldgrn bende dün göründüm daha 4 haftalığım bende yarın sorar mısın doktoruna beni de bilgilendirirsen çok memnun kalırım ya inşallah bir şey yoktur 🫶🏼
Eldgrn kendincebirii tabi ah cuma olsa günler geçmiyor normalde 8 haftaligim ama daha düşük 5 6 civarı olması lazjm bende bilmiyorum 🤣🤣 sağlıklı olsunda valla her şeye razıyım artık
kendincebirii Eldgrn aynen sağlıkla hayırla doğsunlar da bende her şeye razıyım rabbim sağlıkla kucağımıza versin isteyen herkese nasip eylesin 🫶🏼
kendincebirii freuze neden böyle oluyor peki bebek yer mi açıyor acaba tutunmaya mı çalışıyor of çok rahatsız oluyorum ama 😅