Sinem-123 Mucizem_00 çiğ sonuçta içim el vermediği için bende yemiyorum ama az biraz haşlandığından dolayı pastörize edilmiş sayılır mı bilemem öyle olsa da yine yenilir mi onu da bilemiyorum bence sizde tüketmeyin
Mucizem_00 Talihimyokbahtimkara bişy olmz herşey e karsı bu kdr pinpirikli olmamak lazm :)) 1 gün rafadan birgün halama birgün omlet kafanıza göre yiyin :)
Mucizem_00 mimar_anne yavrum ondna once yedigimiz saglıksoz şeyler haddi hesabı yok, boşver ye iç keyfine bak ben cok tkmıyorm 😂
Soruyorumm Mucizem_00 ooo yumurtalar baş danışmanı mısınız yapan tavuk bile böyle savunmaz yumurtasını nerden biliyosunuz olmayacagını neden amannn bi şey olmaz kafasına sokuyorsunuz insanı
Deletedmom7373700 Mucizem_00 aynen. Bir kaç ay sonra da kan tahlilinde salmonella virüsü çıktı, bağırsak enfeksiyonum varmış bebeğe zararı olur mu diye ağlayarak yazarız. 9 ay sabredip yemeyiverelim bir zahmet riski olan bu tarz şeyleri. Her şeyi evet bu kadar takmamak lazım. Ama bariz bir şekilde doktorların bile üstüne basa basa yeme dediği şeyi de bişey olmaz yiyin diye önermemekte lazım.
Talihimyokbahtimkara Mucizem_00 Pinpiriklilikle alakalı değil kuzum çiğ hayvan ve ürünlerinde bi bakteri çeşidi var bağışıklık testi yapıyor doktorlar ona göre tavsiye ediyor yasa etmiyorlar sen bende doktoruna danışana kadar yeme riske atılacak bir durumda değiliz :)
mimar_anne Mucizem_00 ben takıyorum pimpirikliyim tabirinizle kendi ve bebeğimin sağlığı için kafamıza göre konuşmuyoruz her yerde yazar bu az pişmiş yumurta yenmez salmonella denilen bakteri çeşitli bağırsak enfeksiyonlarına sebep olur ve gıda zehirlenmesine sebep olur tavsiyem sizde dikkat edin bu tarz konularda kasmak daha iyidir yine sizin tabirinizle ☺️
Mucizem_00 Mucizem0921 aynen askomm 😁😋 tuz atmayı unutma kimyonla dene cok gzl oluyor o sarısına ban ye :D
Mucizem_00 Sinem-123 haskanıyor sonucta 100 e kadar sayıyorum bişy olacagnı sanmıyorum yaa siz bilirsiniz yinede
Mucizem_00 Soruyorumm hahahaha siz korkun böyle herşeyden nasıl bu korkaklıkla cocuk yetiştreceksnz düşünüyorm :D kalınnsaglıcakla 😁🖐️
Vera09 Madem yiyorsunuz ve yiyeceksiniz birşey olmaz diyorsunuz. Soruyu niye soruyorsunuz??? Çiğ yumurta yasak, aburcubur gibi isteğe bağlı değil. Hamilelere önerilmiyor. Ha siz yiyosanız yiyin buraya böyle yazmanın ne anlamı var
Mucizem_00 Vera09 hahaha siz korkun böyle herşeyden nasıl bu korkaklıkla cocuk yetiştreceksnz düşünüyorm :D kalınnsaglıcakla🖐️
Mucizem_00 Vera09 rafadan dmeek çig mi demek güzelim ii algıla Bi kaynama süresi olıyor dolaptan çıkartıldıgı gibi yenmiyor hahaha
Minigim38 Vera09 yumurtayı oturup tek seferde 5 10 tane yemiyoruz 1 er tane yiyoruz abur cubura gelirsek abartılmadigi sürece bi zararı yok böyle kendinizi kasmaniza gerek yok zaten yediginiz tüm yiyecekler katkili hormonlu. Hamile Bi insan cani çektiği şeyleri yemezse sütü cekilir gögüs agrisi ceker gögsü siser doktorlar bunlarida söylüyor…
Mucizem_00 Deletedmom7373700 hahahaha siz korkun böyle herşeyden nasıl bu korkaklıkla cocuk yetiştreceksnz düşünüyorm :D kalınnsaglıcakla🖐️