Nsdpg
Yaseminf
Asilbaby
bsraugr
cgnduru
mimar_anne
Ozlm0916
Kızlar merhaba. 1-2 gündür bu endişeleri taşırken bugün doktor kontrolüm vardı, kalp atışlarını duymaya gidecektik. neyse 2-3 saat önce gittik her şey yolunda ama size yaşadığım korkuyu anlatmam lazım ki, rahmi ters olan ve yeni gebelik yaşayan biri varsa benim gibi korkmasın diye. ben 5+3 teyken doktor keseyi karından ultrason ile görmüştü ama bebek söz konusu değildi yolk kesesi falan vardı bebek nokta kadarmıs. Neyse sonraki randevumuz bugün 7+5′teydi ve neredeyse 2 haftayı biraz geçti. Ben de sanıyorum ki yine karından gözükecek yani çünkü 5. haftadayken karından kese gözükmüştü. Doktor baktı baktı yok….. Ama bana bir şey söylemiyor tabi. Sonra da bi vajinal bakalım dedi. Ben zaten kese yoksa bebekte yok diye düşünmeye başladım milisaniyeler içinde, kendi kendime '‘işte hissettigin dogruymus’' dedim ama nasıl üzgünüm aglamıyorum fakat çıkınca cok aglayacğaım biliyorum ve doktorun bana olumsuz konusmasını bekliyorum.
Neyse doktor vajinal ultrason ile baktı. Ben bi noktadan sonra bakmadım tv’ye zaten gözümü duvara diktim çünkü biliyorum ki olumsuz… sonra bi anda kalp atıslarını açtı. ben o şokla '‘bu ne’‘ dedim. çünkü benim kafamda olmayan ve görülmeyen bebegin kalp atısı olamaz hahahaha. kalp atısları diyip gülümsedi, gerçekten mi diyip aglamaya basladım. sonra da, ben sandım ki karından kese gözükmediği için bebek gözükmediği için yok sandım dedim. doktor da bana durumu anlattı; benim rahmim tersmiş arkadaşlar ama bu durum normalmiş her kadında farklılık gösterebilirmiş. bebegi görmek icin karnına bastırmam gerekiyordu sadece bastırmayı tercih etmedim, her sey gayet yolunda dedi, gerçekten mi falan diye o sırada tekrar agladım. hala aklıma geldikçe gözlerim doluyor eve gelmeme ve bebeğimin iyi oldugunu ögrenmeme ragmen. gitti sandım ordaymış :’) doktor bi anda kalp atıslarını açınca yaşadığım şoku ve sevinci anlatamam sadece rahmim ters diye arkaya dönükmüş bundan dolayı… sizin de aklınızda olsun rahminiz ters ise karından ultrasonda bebek hemen gözükmeyebilir.