Meryeeem10 Selam güzel anneleerrr şimdi doktordan çıktım bir oğlum var 11 aylık 14 haftalıkta hamileyim kızım olacağını öğrendim isiim önerisinde bulunur musunuz 🐣❤️
Deletedmom52620 Meryeeem10 Sahre Ahsen Lina Mila Aleda Alin Efra Pera Maysa Ayda Yade Ayza Afra Efsa Kayla Umay Vera Verda Yankı İzem Aysen Laden Lavin Lavinya Lalin Sayra Nas Ayda Belfu Beste Ebrar Erna İlsu İda Yüsra Duha Şura Şuara Erva Esila Elisa Meva Dua Hüma Ravza Efili İdil
Annecik02 Benim kızımın adı Eflin Râna ❤️ Bı kızım daha olucak ona daha karar vermedik ama Efnan Ravza ❤️ düşünüyoruz yada Hazal Rüya❤️
saglikciaanne Masal ve ilay isimlerini çok beğeniyorum kızım olsaydı direk bunlardan biri olacaktı ama oğlum olacak inşallah 🥲
REYHAN-2 Bende 14 haftalık ikiz gebeyim😇 bir kızımız bir oğlumuz olacak İnşaAllah ❤️ kızımın ismini Mihrimah Sare koyacağız 🌸
Eyluladam15 Meryeeem10 kızım olacak benim de 💜 adı Eylül olacak eşimle ilk evlendigimde kızım olursa Eylül koycam çünkü karım Eylül doğumlu demişti 🤭🤭
Honeyballl Meryeeem10 Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim 🤲🤲♥️ inşallah. Defne, Bilge, Simay, Simya, Simge, Minel, Neva, Melina, Mercan, Görkem, Zeynep aklıma gelirse yazarım yine