Esratayes 34 haftalık olduk ve 4 gündür aşırı öksürük var tıkanıyorum. Ciğerim yerinden çıkacak sanki o ayrı bir konu artık kasıklarım ağrıyor öksürmekten. Nasıl geçirebilirim öksürüğü bu şekilde doğuracam diye ödüm kopuyor 🤦♀️
2022bebeki Esratayes kozalak şurubu ya da ayva yaprağı kaynatip içebilirsiniz ikisi de çok iyi geliyor. Pekmez tereyağ ikilisi de hep kurtaricim. Çocukluktan beri bronşit astımla ugrasiyorm maalesef ki tecrübe ile sabit 😍
Ksks07 Esratayes ya bu tarz gördüğüm postlara hep yazıyorum ama aynı durumdaydım covid bitti sandığım icin test yaptırmadım doktorum ısrar etti çok arttı vaka sayısı yeniden yaptır hemen diye ve cov + çıktım haftam 35+3 bence ihmale gelmez bu ara çok duydum bi baktırın isterseniz 🙏🏻
Kelebekkkkk Esratayes bendede aynı dert var ve hastaneye gittim artık ve öğrendim ki boğaz enfeksiyonu olmuşum antibiyotik verdi onu kullanıcam sizde bi görünün kulak burun boğaz bölümüne
uraz_ve_annesi- Esratayes benimde öyleydi gece uyuyamıyordum hemde kasıklarım ağrıyordu öksürmekten doktorum ilaç kullanmamı istemediği için tereyağını eritip ine pekmez koydum içtim tadı kötü ama şıp diye kesti öksürüğümü doktorum da sıkıntı olmaz iç dedi tavsiye ederim bir kere içtim 2 gündür çok rahatım kesti öksürüğümü
Esratayes Ksks07 covid geçirmiştim daha önce iki defa bu tamamen benim ihmalkârlığımdan oldu klimanın karşısında uyudum ve kalktığım günün sabahından bu yana bu şekildeyim 🤦♀️
Sehrbnon122 Esratayes canım kesinlikle 2 kaşık pekmez ve cok az zeytinyağı kavur 2 kaşık iç nasıl iyi geliyor görürüsun cidden birebir çözüm
Esratayes uraz_ve_annesi- bu gece daha rahat geçti açıkçası ama beni zorlayan afedersiniz balgam sanırım bu geçmeden öksürük geçmeyecek gibi