Deletedmom8373 9+1 iz doktora mı gitsem napsam bilemedim aşırı dişim ağrıyor geceden beri uyuyamadım dün acil bir dişçiyi aradım parol varsa parol kullanın bu haftada hiç birşey yapamayız dedi. Kullanan var mı
taninmayananne Deletedmom8373 bana 6 haftalikken doktorum largopen antibiyotik ve parol agri kesici vermisti. Parolun hic bir faydasi olmadi ksranfil cognemekle cozumu buldum ben sende dene derim ❤️ gecmis olsun
Derya_gumus Deletedmom8373 zaten hamileyken paraol oneriyolar bas agrisinda falan hep parol iciyorum dr da onu onermisti
[silindi] Deletedmom8373 21 haftalik gebeyim migrenim var toplamda 3 adt parol kullandim kendi doktorum icebilirsin dedi sizde sorun icebilirsin diyecektir mesela parmak bagim koptu mr cekmiyolar oyle agriyla yasiyorum anca hamilelikten sonra diyorlar
Deletedmom8373 taninmayananne Ağzımı hareket ettiremiyorum o derece ağrıyor ne yazık ki birde korkuyorum bebeğe birşey olacak diye ağrıdan
Deletedmom8373 Derya_gumus valla o kadar kötüyüm ki yüzümün sağ tarafı felçli gibi hayatımda bu dişimin hiç ağrıdığını bilmem kırık dişim var o ağrımıyor bu ağrıyor
Asiyeklkvn Deletedmom8373 karanfil yağı sür öyle iyi geliyoki valla bende kaç ay çektim 2 haftadır karanfil yağı kullanıyorum keşke önceden alsaydım dedim çok işe yarıyor
Deletedmom8373 Asiyeklkvn Dişinol de karanfil yağı değil mi ondan süreyim dedim emin olamadık dişim çürük değildi ama çürümüş nasıl olmuş anlamadım. Resmen siyah olmuş bir kısmı hamilelikte hemen çürür mü diş 😪
Asiyeklkvn Deletedmom8373 inan enim dişlerim daha vahim durumda dolguları düştü diş etlerim kanıyodu öbür dediğini bilmiyorum da karanfil yağından parmağıma bi iki damla damlatıyorum sürüyorum ağrıyan yere damağıma falan bi iki dakikaya geçiyo rahatlıyorum
Deletedmom8373 Asiyeklkvn Aşırı halsizlik oldu parolden iki tane almak zorunda kaldım ama için içimi yiyor bebeğe birşey olacak diye içmesem kabir azabı çekiyorum resmen vücudum da güçten düştü napacağımı şaşırdım