Gksuaydn Kızlar ben özel klinikte muayene oluyorum. SGK anlaşmaları yok. 32. Hafta doğum izni raporu nasıl alabilirim illa doğumu yapacak olan doktor mu veriyor bunu. Devlete 32. Haftada gitsem verirler mi bu konuda bilginiz var mı
Kubrace Gksuaydn 32. Haftanın içerisinde rapor almanız gerekli her durumda yani izni başlatmak isteseniz çalışamaz raporu alınmalı ertelemek istetsenize çalışabilir raporu almak durumundasınız bu haftada iken herhangi bir doktor verebilir
cigdeeemm Gksuaydn bunu ben de merak ediyorum öğrenirseniz yazar mısınız? Devlette sıra bulmak imkansız
Begumergun Gksuaydn istediğiniz doktordan alabilirsiniz illa takipli doktorunuz olucak diye bişey yok
Aysaayigitt Gksuaydn bende bu cumartesi özeldeki kendi doktorumdan çalışabilir raporu alıcam , özelden de devletten de alabilirsiniz ama 32. Haftayı geçirmeyin o hafta içersinde alıp iş yerinize iletmeniz lazım
Gksuaydn SunnyG o zaman beni takip eden doktorumun vermesine gerek yok değil Mi vermezler diye korkuyorum da
Gksuaydn Kubrace o zaman devlette yada özelde herhangi bir doktora gidip doğum izni raporu istersem verirler değil mi kesin midir peki ona göre doktor değiştireyim Diyordum da