Papatya1997 Nur0134 bende metroda Erkan Özer’e gıdıyorum memnunum ama filiz sezer hanımda çok ıyı ıkı yıgenım onda oldu
Miniktospik Emosoguz 2 sene önce şule hanım vardı bende onda doğum yapmıştım daha sonra tayini çıktı gitti onun kadar iyi bi doktor görmemiştim şimdi tekrar doğum için metroya gelmek istiyorum hemşirelerin ilgisi de çok güzel Filiz hanım nasıl peki
Emosoguz Miniktospik valla ben iki doktor ve hastane değiştirdim en sonun da filiz hanımda memnun kaldım ve 4 aydır ona gidiyorum ilgisi alakası sakinliği çok güzel
Miniktospik Emosoguz anladım canım Ortadoğu’dan gelmiş galiba doğru mu bir de ssvd yapıyor mu ya da öneriyor mu biliyor musun
Miniktospik Nur0134 şu an Antalya’dayım canım 35inci Haftada doğum için kontrole geleceğim Filiz hanıma bir de canım şule hanım sezaryende sonda takıyordu ve dikiş işlemi yapıştırma olaraktı Filiz hanımda mı bu şekilde yapıyor
_sanslianne_ Nur0134 gökmen sukgen vardi ona gidiyordum doğumu o yaptirdi ama kendine klinik açtı artık orda çalışmıyor ben memnun kaldım iyi ilgilendiler