Minigim38 5 aylık hamileyim kıyafetlerimım coğu olmamaya başladı alışveriş yapsam erken mi olur simdi aldıklarım bi kaç ay sonraya olur mu olmaz mı kararsız kaldım. Sizler ne zaman almama başladınız 🤔🤔
tarcinnnn Minigim38 ben hamile kıyafeti olarak bi pantolon 2 tayt 1 elbise aldım sadece sonra giyilmeyecek şeye para vermek beni baya üzüyor 😂 eşimin tshirtleri ile annemin elbiselerine dadandım 😂😂
Deletedmom52620 Minigim38 ben normalde de giyebileceğim elbise ve eşimin tişörtlerini giyiyorum ya da büyük beden alıyorum.
Azimeka Minigim38 bol büyük beden tşört şort giyiyorum genelde bide boydan elbise rahat oluyor bol olanlardan
Minigim38 tarcinnnn ay bende esiminkileri giyiyorum qma dügün sezonu başladı tshortle gitmek olmuyor elbise falan alsam 1 2 ay sonra icine sığabilir miyim emin degilim
Minigim38 Deletedmom52620 esimin kıyafetini giyiyorum bende dügün sezonu acildi elbise alsam diger aylar icine sığabilir miyim o konuda emin degilim😁😁
tarcinnnn Minigim38 bence düğünden hemen önce alın çünkü ne zaman büyüyeceğini karnınızın ne kadar büyüyeceğini bilemezsiniz. Benim karnım mesela çok inanılmaz büyüdü hamile kıyafetleri çok çirkin duruyor normal kıyafetler de baya bol duruyor. Ben düğün sezonuna girmeden doğuraxağım Allahtan 😂
Deletedmom52620 Minigim38 bu katlı elbiseler varya onlara olursunuz ben diz altında veya daha aşağıda seçiyorum göbeğim kaldırırsa kısa gelmesin diye 😂
Deletedmom52620 Minigim38 aynen bende haftama göre hızlı gidiyorum çoğu şeyi kaldırdım olmadı bende yazın başında elbise aldım sonradan da giyerim diye düşündüm az kilolu hamile kaldım. Bir de fazla birşeyler almak istemiyorum ilk gebeliğimde heveslendim pantolon tayt tişört hep hamile şeyleri sonra dan kullanmadım o yüzden elbise daha mantıklı uzun almak daha rahat giyiliyor
hukukcuanne_06 Minigim38 o aylarda büyük beden olarak birkaç prça aldım lastikli pantolonlar özellikle ama üst kıyafetlerm hep oluyodu o yüzden almama gerek kalmamıştı. Ama 28.hafta itibariyle üstlerm de artık olmamaya başlayınca hamile elbiseleri aldım birkaç tane lcwdan onları da büyük beden aldım son haftalarda da giyilebilir olsun diye daha da almam gerekmez inşallah umarım🤭
nnnaaz Hamile bölümünden sadece 2 tayt aldım. Geri kalan hepsini esnek, owersize veya büyük beden aldım. Direk hamile kıyafeti reyonundakileri beğenmiyorum. Tişörtler ya karın bölgesinde fermuardan çıkan bebek resmi baskılı yada mikeymouse var.
Begumergun Minigim38 aynen öyle zaten pantolon alsan belden ayarlı oluyor ben 1 beden büyük aldım şimdi ondan daha rahat oluyor
nnnaaz Minigim38 ilk aylar için normal aldım son aylar için ayarlanabilir kumaşın esnekliğinede bağlı lc hamile bölümünde kısa ve uzun taylar var https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/kadin/Tayt/5772232/2383871 https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/arama