pnar-06 Kızlar ilk hamileliğim ve randevu alıcam bildiğiniz doktor var mı önerebileceğiniz. İyi davranan ve yardımcı olan
Yetersukrbck_0618 pnar-06 yeliz Çolakoğluna da gittim o da çok iyi şuan gamze Yılmaz’a gidiyorum gerçekten o da çok iyi birisi ikisini tavsiye edebilirim.
Gulsumyaman Ben 22 haftalık hamileyim 3 kere muayeneye geldim Ankara sehir hastanesine hepsinde de Burçin Salman Özgü ye gittim hep tatlı kibardı güzelce açıklama yapıyo ilgileniyor Cuma günüde Gamze Yılmaz a gidicem onada gittikten sonra yorum yaparım yine 😊
annenur Gulsumyaman kusura bakmayın birşey soracağım nasil randevu alıyoruz ben 34 haftaligim başka hastanede takipliyim ama bundan sonraki kontrolü ve doğumu burada istiyorum beni bilgilendirebilir misiniz 34 den sonra gitsem alırlar mı bir de internetten mi alacağız randevuyu
Esra0826 Genelde doktorlar iyi cnm zaten hemşireler kendilerini başhekim felan sanıyor orda biraz sorun yaşıyorum ben ama memnunun
annenur Esra0826 kusura bakmayın birşey soracağım nasil randevu alıyoruz ben 34 haftaligim başka hastanede takipliyim ama bundan sonraki kontrolü ve doğumu burada istiyorum beni bilgilendirebilir misiniz 34 den sonra gitsem alırlar mı bir de internetten mi alacağız randevuyu
annenur Asellinannesi0 kusura bakmayın birşey soracağım nasil randevu alıyoruz ben 34 haftaligim başka hastanede takipliyim ama bundan sonraki kontrolü ve doğumu burada istiyorum beni bilgilendirebilir misiniz 34 den sonra gitsem alırlar mı bir de internetten mi alacağız randevuyu
annenur Yetersukrbck_0618 kusura bakmayın birşey soracağım nasil randevu alıyoruz ben 34 haftaligim başka hastanede takipliyim ama bundan sonraki kontrolü ve doğumu burada istiyorum beni bilgilendirebilir misiniz 34 den sonra gitsem alırlar mı bir de internetten mi alacağız randevuyu
Cananyildiz RabiaBozat ben randevu aldım kendisine ama memnun musunuz kendisi mi giriyor asistanlar mi görüntü veriyor mu
Yetersukrbck_0618 annenur Sabah erken saatlerde gittiğinde sana sıra veriyorlar orda mhrs den randevu açıldığı anda da alabilirsin istiyorsanız konuşun neden almasınlar ki
Gulsumyaman annenur e nabızdan alıyorum ben randevuyu hep ama belirli bir hafta istiyolar mı takip icin bilmiyorum yarın sabah hastaneye gidicem sizin icin sorar ve haber veririm 😊