Asivemavi ZMG65 24+2 olduk bugün büyüdükçe ağırlaşıyorum sıcaklarda etkiliyor hemen yoruluyorum daralıyorum
Hande123- ZMG65 24+0 ım bugün,kendimi çok iyi ve dinç hissediyorum,kızım da bol bol hareket ediyor içeride🤍
smglplt1453571 25+3 haftaligiz ayaklarım ellerim sisiyor ayaklarının alti zaten cayır cayır yanıyor birde sağ ve sırt üstü yatınca nefes alamıyorum gogusum sıkışıyor
ZMG65 smglplt1453571 benim bacaklarda şis kan yukarı gitmiyo orda birikiyo gibi Allah yardımcımız olsun yaa
-MinikveAnnesi- ZMG65 25+3 üz 🌸 Son zamanlarda agrılar basladı sanki kasıklarım kemiklerim vs ağrıyor sızlıyor bebek ağırlaştıkça cok şükür pek bi sorunumuz yok
Umut_unAnnesi Bende 25+4 bu ağrılar için bişey kullanıyor musunuz yada vitamin neler kullanıyorsunuz kizlar 🤗🤔☺️
EzgiKly ZMG65 23+3 ikiz bebeklerimle selamlar🙋♀️ çalışıyorum, akşam eve gelince dinleniyorum. Bazen uzandığım yerden kalkamıyorum sırtım belim ve çatı kemiğim agrıyor. Ama kendimi gayet iyi hissediyorum çok şükür. Tek sorun aldıgım 9 kilo🤦♀️🤦♀️