Stuna Driia onlar biraz kimyasal olduğu iÇin 1 yaşından sonra geçtim ben oğlumda. Benimde kasımda doğum baya da varmış tarihleri hemen karar verip alayım en iyisi👍🏽
hunilimom Stuna aa hic duymadım onu ben de sudocrem kullanıyorum pişik için bir de hastanede Bepanthol verdiler
Stuna hunilimom bir bakın hem uygun fiyatlı hem de sanıyorum içeriği temiz. Ben çok memnunum. Sudocremi Önermiuorlar çünkü çinko ile iyileştirdiği için onu kullanmadığında iyileşmemeye başlıyormuş bi süre sonra ben ondan sonra bıraktım. Bepantol güzel ama
Dildar hunilimom bepantholun içeriği kötü pişik kremi için naturalive markası öneririm temiz ve uygun fiyatlı
Ruveyda_baskapan Stuna mustela al canım, açıldıktan sonra kullanım süresi bu tarz ürünler için 6 ay oluyor. Kaç haftalıksın ?
Stuna Ruveyda_baskapan mustela 1 seneydi diye hatırlıyorum 1 yaşına kadar kullanmıştık çünkü. 20 haftalık şu an.
mirage333 Stuna üzerinde yaziyor son kullanim tarihi. Ben hep internetten aldim ve baya ileri tarihliler geldi. Mustela aldım sampuan, vucut losyonu, pisik kremini.
Dildar hunilimom bende araştırıyorumdum henüz almadım ama trendyolda var, instagram’da prema sundari isminde bir biyolog var ve içerik araştırması yapıyor oradan bakabilirsiniz çok faydalı şeyler paylaşıyor
Dildar minik_koala_ve_annesi Instagramda prema sundari isminde bir biyolog var içerik araştırması yapıyor çok faydalı şeyler paylaşıyor pişik kremi olarak naturalive önermişti içeriği temiz olduğu için