Stuna Kızlar şampuan krem falan almak istiyorum. Daha doğuma var ama zamlanıyor sürekli alıyım kenarda dursun dedim ama son kullanma tarihleri açıldıktan sonra mı başlıyordu? Yoksa bayatlar mı şimdi alırsam? Bilen varsa bi el atarsanız
hunilimom Stuna genelde 1-2 sene oluyor ağzı acikdiktan sonra kullanabilirsin ben ilk bebeğim de Dalin almıştım alerji yaptı mustela aldım o da iyi gelmedi şuan yeni doğana sabamed aldım onu kullanicm losyon olarak mustela düşünüyorum yağ pudra vs zararlı önerilmiyor
[silindi] Stuna ben 11 haftada aldim 21 haftadyim son kullanma tarihleri 2023 sonuydu 2024 olan vardi hemen al almadigin hergun zarardasin:) acilmadikca sorun yok
Gizemsgumgum Stuna genelde paket açıldıktan sonra 12 ay içinde kullanın yazıyor alacağın ürünün üstüne bak bence 12m yazıyorsa açıldıktan sonra 12 ay demek canım
Stuna minik_koala_ve_annesi ilk oğlumda mustela kullanmıştım 1 yaşına kadar. Bunda da öyle yapıcam sanırım ama fiyatlar aşırı artmış başka markalara da baksam mı diyorum 🤷🏽♀️
Stuna Minigim38 1 sene oluyor genelde ama açıldıktan sonra mı ondan emin olamadım. 1 sene gidiyor zaten şampuan krem falan şimdiden alırsam yarısı çöpe gidebilir emin olamıyorum
minik_koala_ve_annesi Stuna burda temiz icerikli ecowell onerdi canim anneler ama bende kararsizlastim mustela alacaktim
Stuna hunilimom ben mustela almıştım hepsini iyi gelmişti o yüzden değiştirmek istemedim ama fiyatlar uçmuş😣 teşekkür ediyorjm
Stuna Gizemsgumgum evet onu biliyorum da işte internette hiç göremedim ne yazıyor mağazadan da bakmadım. Açıldıktan sonraysa alabilirim şimdiden
Senazeynep34 Bende aldım her şeyini. Bozulacağını sanmıyorum. Çünkü kendi ceyizime de bir sürü sampuan, duş jeli, deodarsnt, parfüm vs gibi ürünler almıştım, 2 yıl oldu hiç biri bozulmadi. Tabii açık bekletmemek lazım.
Stuna Senazeynep34 kendimize alıyoruz da bebek olunca insan biraz daha hassas oluyor. Kendime aldıklarımın tarihlerine hiç dikkat etmiyorum bitene kadar kullanırım ama çocuklar olunca tarih geçtiği an atıyorum ne olur ne olmaz😀
Senazeynep34 Pişik kremi olarak mustela aldım, şampuan olarak Sebamed aldım vücut losyonu eşimle benim de devamlı kullandığım Bioderma veya bepantol olur diye düşünüyorum. Üçümuz aynı şeyi kullanırız diye losyonu şimdiden almadım
Mucizem_00 Stuna yok canm alındıktan sonra baslıyor diye biliyorum bide sıcaklarda falan da bozuluyor
Stuna hunilimom setler inanılmaz pahalanmış. Bir de ben setten memnun kalmadım oğlumda hiç. Mesela mustelanın yağı şampuanı çok güzel ama pişik kremi ve losyonunu hiç beğenmedim. Set olunca hepsini bitene kadar kullanmak zorunda kalıyorsun bence değmiyor🤷🏽♀️
Essesss Stuna ben 14+5 im iki gün önce Migros’tan şampuanları aldım bile indirime girmişti 🙈😄 birşey olmaz sanırsam
Bortubocek Sampuan olarak biorderma fıs fıslı maviyi tavsiye ederim..ogluma 1 sene yetti..guzel kopuruyor kokusu kalici kafasinda
2kizanasi Açılmadığı sürece sorun olmaz, açıldıktan sonra da 1 sene oluyor ömürleri ben ilk kızıma mustela kullandım bu kızıma da mustela alcam