Ocean-blue Momoztkn canım o kordon bağı saklanıyor hastanelerin laboratuvarlarinda bankaları oluyor yani sperm bankası gibi. O çürümüş düşmüş göbekte hücre falan kalmaz.
Hlycngz Buseyllzr kızımınki evde duruyo sakladım 😅oğlumuda öyle yaparım inanmıyorum oraya buraya gömmeye falan 🤷🏻♀️ Büyüdüklerinde veririim 😂
Deletedmom21662 Buseyllzr hastanede kontroldeyken sedyenin üzerine düştü bende hastanenin konteyrınına attım 😁
Annecik02 sherwoodTR hiç bişey olmuyo kuzum kuruyo tahta gibi kaliyo. Çürüme falan olmuyo ama kararma oluyo sadece🤗
Turkolog12 Buseyllzr batıl inanç falan ama annem benimkini kol çantasında taşıyordu ben bile gördüm ve hep çanta gibi annemin yanindaydim 🤦😂
Emirin_Annesi02 Buseyllzr iki oğlumun da göbek bağı cüzdanımda ilk saç ve tır akları da öyle 🥰. Senin doğumun nasıldı. Zorlandın mı?
Buseyllzr Emirin_Annesi02 çok güzeldi kuzum zordu ama geçti gitti şükür 11 de yatışım verildi akşam 6 da doğurdum 🥰
MaxMom Batıl inanca sahip insanlar değiliz ama adet yerini bulsun babası gibi doktor olsun diye Çapa Tıp Fakültesi’ne gömeceğiz.
zeynepikra_61 Buseyllzr Saklıyordum taşınma telasinda kayboldu gitti 😁 zaten inanmam pek çocuk büyüdüğun de hangi mesleği yapmak isterse onu yapsın 🙏🏻 Hayırlı bir evlat ve sağlıklı olsun en önemlisi de ❤️🙏🏻
Asli6- Buseyllzr ben sanayiye ya da futbol sahasına gömmeyi düşünüyorum Bi dogurabilirsem Allah in izniyle 😁😂😂
goktugunannesii Mesleğe etki edeceği kısmını bilmem ama toprağa gömerseniz iyi olur neticede vücuttan kopan bir parça 🌸
momgamze Buseyllzr Benimkini annem okulun bahçesine atmış,ben öğretmen oldum😂Aman bence göbek bağı yok tırnak yok saç bunları saklamak bana o kadar saçma geliyor ki 😂İlk kakasını da saklayalım o zaman
MercimekannesiN Buseyllzr Valla bizimki evde hala ama gomucem bir yere yaa, Amerika’ya gidecek teyzem ona vermeyi düşünüyorum harvart üniversitesinin oraya gomdurucem, bizimki evdeya aslaa evden başka yerde durmuyor çocuk, ev kusu oldu çıktı…
Asli03 Buseyllzr bişey yapmaya kıyamadım ilk oğlumun göbek bağı hala bnde bir kutuda saklıyorum 😅 ikinci bebeğim olacak daha onuda saklarım kesin❤️