Buseyllzr Eslem_1 kıyamadım çöpe atmaya bi ise yarayacagindan değil ama ondan kopan her parça değerli geliyor insanın gözüne 🥰
KeremikoBayky Vera09 annem abiminkini hastaneye gömmüş 7 yaşına kadar her hafta hastanede her hafta ateş her hafta antibiyotik bin pişman oldum der 😂 benimkini doğum kağıdım aşı karnemle beraber baş ucunda saklamış şifonyerinde hala maşallah anneme baya düşkünüm yanından ayrılmam 😂 bende öyle yapıcam anacığına düşkün bağlı olsun
Appayipyip Buseyllzr benim ve abimin göbek bağı hala annemin evinde durur bekarlığımda falan kalabalık sevmezdim evimde huzurlu olurdum hala öyle aslında, abim de aynı şekilde evini sever, sevmez boş boş sağda solda takılmayı 😁
Ocean-blue Buseyllzr benimkini Anadolu lisesi ne gömmüşler Anadolu lisesinde okudum. Babannem kardeşiminki için okula girememiş dışına gömmüş çocuk bir türlü okulu sevmedi de okumadı da sokak sokak gezmeyi sever 😂 annemin arkadaşı da ansiklopediye koydu avukatlık kısmına çocuk avukat oldu almış şimdi hakimliğe koymuş. Batıl inanç olsa da ben riske atmadan iyi bir üniversiteye gömeceğim.