minigimherseyim Mucizem_00 hergün bir tane içiliyor ama bende önce ishal sonra kabızlık yaptı baska ilaca geçtim
minigimherseyim Mucizem_00 maltofer şuruba geçtim eger yan etki yaparsa doktorunuza danısın bence. Kabızlık cok kötü 😣
Sahranr Mucizem_00 ferrum fort benimkisi canım bu en iyisi doktorum önermişti Ferro sanol baş dönmesi falan yapiyor yan etkileri fazla onuda kullandim bana yaramadi
Acemianneee08 Mucizem_00 ben 2 günde 1 kullanıyorum canım . Sabah aç karnına içtikten sonra 1 saat kafein süt ve süt ürünleri tüketmemek gerekiyor emilimi için
benimmdunyamm Mucizem_00 unutmazsam içiyorum ama artık tiksindim ilaçtan bazen keyfi içmiyorum ben gece içiyorum yatmadan yoksa midem çok bulanıyor
oykumm_1233 Mucizem_00 benım karnımı agrıttıgı ıcın , mıdesı hassas olanlar ac karnına degılde yemeklerden 2 saat sonra alabılyormus gunde bır tane o sekılde kullanıyorum
minik_koala_ve_annesi Mucizem_00 her gun 1 tane ac karnina kahvaltidan yarim saat once ve ya kahvaltidan yarim saat sonra
Suzis Ferrum ford kullaniyorum ben de ferro sanol mide agrisi yapiyordu benim dusuk oldugu icin kanim baya gunde iki tane iciyorum
ceren_1411 Aç karına içilmesi gerekiyormuş ama bende çok mide bulantısı yaptı.Doktorumla konuştum o da gece uyumadan önce içebilirsin demişti o yüzden gece uyumadan önce içiyorum uyumadan çnce bişey yemediğim için midem aç oluyo genelde😂