minikmucizemmmmmmm Tuğba kuğu baby, bebeqon, butikbebecik veya başka aldığınız yer olup memnun kalanınız var mı ?
minikmucizemmmmmmm [silindi] isim yazsın istiyorum canım tulumunda arkalı önlü, battaniye yastık fln, foto çekimi de olacak orda da kullanmak istiyorum 🤗
bsraugr minikmucizemmmmmmm 10 lu hastane çıkışı 800 TL, puset örtüsü 400, emzirme önlüğü 200 aldım. Bir aydan uzun teslim süreleri var
Merve_tna minikmucizemmmmmmm ben 265 tl ye yaptırmıştım 10 lu hastane çıkış penye battaniye yastık ta vardı içinde
sulesaniyar minikmucizemmmmmmm Ayrıyetten isimli olarak çanta hediye ettiler, 325 liraya yaptırdım kargo da dahil
Sevvalkaya minikmucizemmmmmmm ben 3 parça aldım tulum eldiven şapka 150 tl 12 li setler 370 tl felan vardı
Domatesbiberpatlican minikmucizemmmmmmm fiyatları yazıyo ama ortalama piyasaya göre tamamen nakışlı canım on parçasıda var 5 parçasıda
ebruserdal minikmucizemmmmmmm 11 parca 295 lira ya aldm en fazla da bir hafta içinde elşmdeydi yıkadım ütüledim hiç bir sorun da olmadı