Esraerdemserin Merhaba sevgili anneler ve anne adayları. Dün 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Tiroid hastasıyım ve TSH değerim 5.49. başına gelen var mı nasıl yol izlemeliyim
Mucizeminnos Esraerdemserin normalde de tiroid hastasıysanız zaten bi doktorda büyük ihtimal takiplisinizdir ilaç dozunu doktor ayarlar ona göre ayda bir takip edilir bende gebelik tiroidi çıktı her ay dahiliyeye gidip kan veriyorum ilaç dozunu ayarlıyoruz ilaçları kullandığımız sürece sorun olmaz🌸
Papatya000 Esraerdemserin benim 6 dan düştğ şimdş 1.88 yani genelik boyunca ilk aylarda. Her ay doktora gidiyordum 4. Ayda düzeldi şimdş 2 ayda bşr doktora gidiyorum o değerin 2.5 altına düşmesi lazım
Hande_tn Esraerdemserin bende aynı durumdayım doktor hemen endokrine gönderdi oda 50 mg lık levotiron verdi 1 ay sonra kontrole gel dedi o kadar
Miracle22 Esraerdemserin Hic endiselencek bi durum yok bence. Benimki 7.48 gibi bi seydi 5 haftalik hamile oldugumu ogrendigimde. Doktor ilac dozunu yukseltip, kahvaltidan 1 saat once al dedi. Hemen duzeldi. Ara ara da kontrol ettirirsiniz. Bu kadar
Cannsu8 Esraerdemserin İlaclarına hamilelik dönemin boyunca mutlaka devam etmelisin bırakmamalısın doktoruna da bu konuda bilgi ver mutlaka takipteyken bilgileri olsun benimde aynı hastalığım var ilaçlarımı gebelik dönemi boyunca hic ara vermedim hiçbir sorunla karsılasmadım
JrDikmen Hiç sıkıntı etme kendine doktor dozunu yükseltip kontrol ediyor benim de 4. Haftada 10,50 çıktı doktor doz yükseltti 1 hafta içimde düştü her ay kan vermem gerektiği söylendi gebelikte hormonlar daha da değiştiği için normal bunlar