Sevgili anneler ve anne adayları herkesin kendine göre olumlu veya olumsuz bir doğum hikayesi var benim ilk doğumum sezaryen ve acil olduğu için o panikle ne spinal anestezi yapılırken ki acıyı ne dedikleri gibi karnı çekiştirme hissini hicbirsey anlamadan kızım doğdu yarım saat bile sürmemiş ameliyatım hatta doğumdan çıkınca kendi kendime ne kadar kolaymış felan derken (demez olaydım) rahim toparlayıcı serum verdiler o serumun etkisimi bilmem 7 saatte kaldirmadilar beni o acı ve sancıyla öbür tarafa bir uğrayıp geldim diyebilirim kızımla 1 gün boyunca ilgilenemedim bile acidan 7 sa sonra hemşireler geldiğinde ağrı kesici yok mu bu serumda neden böyle acı çekiyorum tamam canım nazlı ama bu kadar değil dedim ağrı kesici doktor sütün gelmez diye pek tavsiye etmiyor dedi tabi ilk doğum birşey bilmediğim için ses etmedim sonra ilk kalkışi yaptılar ama çok kötü anlatamam korkudan bir daha ayağa kalkamadim 2 gün hastanede kaldım çok yurumedigim için ve gaz probleminden dolayı uzun oluyor k.bakmayin anneler şimdi 2. Gebeliğim 23 haftalık ve ikiz şuan beni korkutan tek şey İlk kalkış ve ağrı kesici olayı sormak istediğim çünkü çevremde sorduklarimin hepsi ağrı kesicinin sık sık verildiğini ağrı kesicinin etkisiyle o ilk kalkışi rahat yaptıklarını felan söylediler hatta doktora sormadan her agrida parol alan bile varmış sezaryen olmuş tecrübeli anneler siz neler yaptınız önerilerinizi bekliyorum 🙏🏻🙏🏻