Erva94 Tabiki de Bosch. Arçeliğin adı çıkmış iyi diye ama bosch un yanından bile geçemez benim annemin kullanmadığı marka kalmamış tek almayacağım marka Arçelik der her zaman. İllaki boschdan da memnun olmayan vardır ama diğerlerinde memnun olmayan sayısı daha çoktur
Cansu1- Erva94 demek ki beyaz eşya gerçekten şans işi ya. Benim iki ektim Bosch marka kullanıyor daha çok olmadı onlar evleneli ve sürekli sıkıntıları çıktı. Annem Arçelik kullanıyor kayınvalidem de. Çok çok memnunlar yıllardır kullanıyorlar. Biz De Arçelik aldık biz de de çok iyi. Zaten bana kayınvalidem kesinlikle Bosch almayın diğer gelinlerim çok sıkıntı yaşadılar dedi. Bi de Bosch un en üst modellerini almışlardı öyle ucuzlarından da değil. Bak mesela senin annen de hepsini kullanmış en kötülediği Arçelik olmuş. Tuhaf işte boşuna şans işi demiyorlar
Cansu1- MerveEbru biz hepsini Arçelik aldık. Bütçemiz bir tık daha fazla olsa Siemens alırdık eşim hep Siemens istiyordu. Ama olsun Arçelik’te Kaya gibi çalışıyor hiç sıkıntımız olmadı
yalcin_sevda Cansu1- ben siemens kullaniyorum cok guzel cok mukemmel evet biraz pahalı en üç sene önce çamaşır bulaşık makinesi bide buzdolabını 27.000 bine almıştım en iyisi siemens heralde keşke biraz daha ucuz olsa
enbiannee MerveEbru kesinlikle bosch diyorum evlenirken bütün beyaz eşyalarımızı bosch aldik. 9 senedir de evliyim daha 1 kere tamir görmedi hic bir beyaz esyam🤗🧿
Vicibici MerveEbru Çamaşır, kurutma ve bulaşık makinesini siemens tercih ettim. Buzdolabı da samsung almıştık. Hepsinden memnunum fakat çamaşır makinesi i-dos teknoloji olduğu icin sıvı deterjanı ben ayarlayamıyorum
Eelliiff1234 MerveEbru Bosch aldım bende evlenirken seri 4 hepside memnunum gayet. Dedikleri gibi beyaz eşya şans işi biraz da. Arkadaşım evlenirken eşinin tanıdık teknik servisi Arçelik alın demiş bize en az arıza talebi Arçelik’ten geliyo sağlam o demiş ne kadar doğru bilmem ama. Arçelik’te de paslanma olayı çok oluyo diye duymuştum ben alırken o yüzden Bosch aldım
Heja2121 MerveEbru bütün beyaz esyalarim ankastrem Arcelik cnm gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsin bence☺️😇
Deletedmom727272 MerveEbru özellikle çamaşır ve kurutma makinesi için Hoover tavsiye ederim biri 9 diğeri 6 yıldır bizimle sapasağlam Kalan ocak, fırın, b. makinesi, mikrodalga Siemens
yalcin_sevda MerveEbru Bende sana siemens öneririm mükemmel bir marka ben kullanıyorum her seyim siemens çok iyi biraz pahalı ama olsun beyaz eşya omurluk oluyor genelde ben üç sene önce 27.000 bine almıştım buzdolabı camasir ve bulasik makinesini cok iyi
Cansu1- yalcin_sevda evet bence çok pahalı eşim ama çok istedi Siemens. Sonra dedim ev aldık borcumuz var kendine gel ne Siemensi dedim. Kayınvalidemle zor vazgeçirdik eşimi siemensten 😂
Meresss MerveEbru bütün beyaz eşyalaım beko buzdolabımdan aşırı memnunum sebzelerim sebze çekmecesinde günlerce bozulmuyor
aslansmommm MerveEbru buzdolabı çamaşır makinesi ocak davlumbaz fırın siemens,bulaşık makinesi bosch ben hepsinden çok memnunum 2 yıl oldu kullanmaya başlayalı bana kalsa bulaşığı da siemens alırdım ama hediye geldi
yalcin_sevda Cansu1- ama gerçekten performansa göre parasını sonuna kadar hakediyor eşin haklıymis siemens istemekte
Mercimek-vee-annesii MerveEbru buzdolabı kesinlikle Samsung almalısınız ben Samsung kullanıyorum ve yeşillikler meyveler abartısız 3 hafta taptaze kalıyor