sudamlasi
[bilinmeyen] neden beklemek istiyosun ki aldır gitsin😊
milayerli
Doktorun alınmasını söylüyorsa aldırmalısın bence 🤷♀️
Prensimingeliyo
[bilinmeyen] bencede aldır cnm
Mylife1
[bilinmeyen] bencede aldır canım bak bi sebep varmıs olmamasında Allah şifanı verir inşallah temiz cıkıp hala cocugu olmayan lar var ( benngibi)
milayerli
[bilinmeyen] tatlım bir şey soracağım bu tüpün kapalı olması ve kist sadece rahim filminde mi gorunuyor? Ultrasonda gorunuyor mu biliyor musun?
Nsns
milayerli genelde böyle durumlarda farklı bir dr a gidilmesi onada gösterilmesi önerilir problem bar diye sabit kalmamak gerekir derler yinede karar sizin
Mrvb
milayerli ultrasonda kist gözükür ve fakat tüplerle ilgili detaylar sadece rahim filminde gözükür
Tubasim
[bilinmeyen] bence hiç vakit kaybetme tedavini ol canım, bu işlemlerde doktor büyük önem taşıyor başka türlü zarar vermemesi icin. Benim doktorum film sırasında iki tüpümü de açtı. Sizin ki demek ki fazla yoğunmuş bu sebeple açılmamış. Rabbim yardımcın olsun.
Patito__
[bilinmeyen] cnm yek tuplede hamile kalinir fakat evleneli ne kadar oldu bu sure cok onemli cok olduysa vakit kaybetmemende fayda var en onemlisi bursa ameliyatin basarisi ve tehlike durumu
Bbsozlm
2 ay önce bende doktora gittiğimde bendede et parçası yani polip olduğu söylendi ama 1 ay bekleyelim kendinden geçmezse alalım dedi 1 ay sonra başka bir doktora gittim emin olmak için ama kendiliğinden geçmişti istersen başka bir doktora daha git aynı şey söyleniyorsa kesinlikle doktorunu dinle canım
milayerli
[bilinmeyen] olur tatlım merak ediyorum bende kontrole gideceğim cunku de özel mesaj gibi bir bölümü var mi buranın?
deletedmom734
[bilinmeyen] sağ tüpünüz açıkmı? Diğer yapılan tahlillerde herhangi bir sorun saptandımı? Ve ne kadar zamandır bebek istiyorsunuz? Tüplere yapılacak müdahalede çok dikkatli olunmazsa tüp kayıpları yaşanabiliyor doktorunuz bunu önerdiyse elbet bir bildiği vardır belkide kolay geçecek bir operasyondur muhtemelen laparaskopi ve histereskopi ameliyatı ile beraber yapılacak bir operasyonla polip alınacaktır ancqk benim size tavsiyem mutlaka bir iki doktora daha görünmeniz tavsiyelerini almanız ve mutlaka bu işi işin ehli birilerine yaptırmanız şimdiden geçmiş olsun
Nilver
Canım bence aldır tek tüple hamile kalınıyor ancak daha zorlaştırıyor hamile kalmayı. Bende 1 yıldır çocuk düşünüyorum ancak olmuyor. Smear testi ve ultrasyon da gözükmüyor değil mi tüpün tıkanık olduğu. Birde nerede çektirdin önerebileceğin bir doktor varmı
Lokum
[bilinmeyen] benim de öyleydi rahim filminden hemen sonra hamile kaldım. Filmi tam 4 doktora götürdüm 2si o et parçasını alalım dedi ikisi de bi kaç ay daha müddet verelim deneyin dedi.
Bence bu ay bir dahaki ay deneyin. Hemen olma ameliyat.
Patito__
[bilinmeyen] bir kez hamile kalmissiniz muhtemelen diger tuple kaldiniz fakat kapali olan tupten sizinti olabiliyor ve bu da dusuge sebep olabiliyor bence baya olmus evleneli ameliyatinizi olmanizda fayda var sansiniz yukselebilir tek tuplede hamile kaliniyor fakat sure uzuyor insallah bu yontemle tez vakitte hamile kalirsiniz
milayerli
[bilinmeyen] dualarım seninle insallah sorunsuz hallolacak sen hiç merak etme Rabbim büyük tatlım iyi düşün iyi olsun her zaman
Lokum
[bilinmeyen] hayırlısı olsun bir solukta iyi geçsin ameliyatınız insallah güzel olacak.
Mrvb
[bilinmeyen] ameliyat olmazsan sadece tüp bebek ile hamile kalabilirsin o da kesin hamile kalıyorsub diye birşey yok yani erteleme bir an önce ameliyat rabbim herkese gönlüne göre versin inşallah
gzmerdn
İçine sinmediyse bi doktora daha git hatta sindiysede git bence farklı bi görüş daha al gerekli olduğuna emin olursan yaptır bekleme hiç