Medline Hasan Çılgın. Muhteşem bir doktor. Hem bilgili hem de anneyi asla strese sokmuyor. Gebelik sürecine Zeynep Doğan Artaşla başladım. İkili testim riskli çıkınca beni bir perinatoloğa yönlendirdi. Kendisi burun kemiğini görmüştü ancak perinatolog burun kemiği olmadığını söyledi. Zeynep hocaya siz görmüştünüz ama dediğimde ben yanılmışımdır O doktor yanılmaz dedi. Bu cümle üzerine bıraktım onu. Fethi Hanay a gittim. Perinatologun neler söylediğini sordu. O pek yanılmaz ama bende bir bakayım dedi. Baktı ve perinatoloğun söylediklerinin birebir aynılarını söyledi. Hayatımda gördüğüm en bilgisiz kadın doğumcu. Zeynep hoca bilgiliydi epey. Sonra tavsiye üzerine Hasan hocaya gittim. İsim vermeden anlattım. Kim dedi bile demedi. Bakalım dedi bebeğe baktı. Burun kemiği burada bak bu çocukta down yok ama gelişim geriliği var dedi. Fetal DNA yaptırdık. Ve temiz çıktı. Bebeğimin gelişim geriliği artarak devam etti. Hasan hoca hep moral verdi. Gittiğim Proflar asla yaşamaz derken. Hasan Allah bilir dedi. 16. Haftada gittiğim perinatolog 20. Haftayı görmez dedi. 26. Haftada gittiğim Prof 30. Haftayı görmez dedi. Şuan bebeğim 31. Haftada ama ileri düzey gelişim geriliği var. Hala umudu var Hasan hocanın hala korkma diyor bana. Bebeğin güçlüyse yaşar korkma diyor. Allah herkesi iyi doktorlarla karşılaştırsın. Kızım direniyor. Sizde dua ederseniz sevinirim🙏🏻