Berivancann Kolay kolay sezeryan yapmayan normal doğumu tavsiye eden doktor tavsiyesi kızlar acillll ?
NurrrH Berivancann Anadolu hastanesi Derya Aksu. Kadına yalvardım sezeryan istiyorum korkuyorum diye. Bebek ve ben normal doğuma müsait olduğumuz için, Allem etti kullem etti, normal doğurttu beni.🤣🤣 sadece muayene ve doğuma zam geldi dediler.
pimpiriklii Berivancann Vitale hastanesi Fatih bey tek geçerim mükemmel ötesi nazik kibar ve hastaya yaklaşımı harika bir doktor ben kendim sezaryen olmak istiyorum ona rağmen gel normal yapalım diyor ama ben yanaşmıyorum 😂😂
Minikbey_07 Berivancann vitale hastanesi fatih Gündoğdu. İlk hamileliğimde çok ugrasmisti normal doğum olması için ama bebek izin vermedi. Şimdi bir yıl arayla tekrar hamileyim. Şu an da da ssvd için çok güzel destek oluyor. Tavsiye ederim gitmenizi 🙏
haniirem Ben vitale hastanesine gidiyorum doktorum Fatih Gündoğdu şuan 32.haftamızdayız ve çok memnunuz. Normal doğum önceliği olan bir doktor.
btlbsr Berivancann Vitaleden Medstar Topçulara geçti Dr.Murat Doruk bende onu tavsiye ederim hangisi içinize sinirse deneyin bakalım. Rabbim hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin