gulnihal__ kizlar ust arka bacak ve ic bacak agrilarim varr dayanilmayacak dercede hemde haftam 28+5 sizce normal mi bu
Sibelmr gulnihal__ oluyo cnm normlamis bacak agrisi normalde bnde cok cektim ve halada çekiyorum doktoruma danıştım cnm ya magnezyum eksikliğinden oluyi yada o gün gun icerisjnde cok ayakta durmaktan oluyomus cnm😔
Yaseminf gulnihal__ kalsiyum ve magnezyum verebilir doktor eksiklik vardır boşa eziyet çekme benim ağrım var ama 34+4 um 30. Haftada başladı ama bacak değil seyimdeki kemik ağrıyor o da normalmiş bacakda magnezyum eksikliği falan oluyor diye biliyorum
Umay_2507 gulnihal__ ben göğüs cerrahisine gittim varis demişti bana o zaman bekardım hala çeiyorum doğumdan sonra ameliyat diyor şimdi de çok şükür sende bişey yok kan ilacı veya magnezyum verirler o halde
Umay_2507 gulnihal__ iki çeşit varis var iç ve dış varis ikisi de belli oluyor dışardan iç varis şöyle belli oluyor diz kapağının yan tarafı şişip ağrı yapıyor benimki iç varis diş varis de damarlar dışardan gözüküyor diye biliyorum