Milaasss 6 hafta 6 günlük hamileyim su bile içsem geri geliyor artık çok güçsüz ve halsizim dayanamıyorum . Serum yesem kötü olur mu Vitamin filan katılsa bebeği olumsuz etkiler mi ?
Irmakdkm Milaasss ben 4 haftalıktan beri öyleyim 7. Haftamızdayız çok şükür dahada azaldı bulantılarım yinede rahatsız etsede ilke nazaran şükürler olsun
Bbebek Milaasss bana da baş ağrısı sebebiyle 2 defa serum takılmıştı, doktorunuza gebe olduğunuzu belirtirseniz içine katacakları ilaçlara dikkat ediyorlar.
ikizlerimveannesi Milaasss serumlarla üç ayı bitirdim canım hatta bir süre hastanede yattım sürekli serum verdiler içine vitamin bulantı ilaçları katıldı sürekli zaten tek serumun fazla faydası olmuyor
AminElif2802 Milaasss bende 5 ay cektim kusmaktan serumla beslendim serumla ayakta durdum nerdeyse al tabiki derim
Dyg34 Milaasss doktora git muhtemelen serumla destek verirler yazık kendıne eziyet etme çok zor o dönemler hepimiz öyleydik az daha sabret gececek
yyssmmnn Milaasss canımm doktra gidebilirsin bnde ılk zamanlar bayaga rahatsızlanmıstım kusma baş agrııs ona gore serum verıyolar
Elcnerdgn İlk 4ay 2günde bir serumlar yedim bas ağrıları yüzünden hamile olduğunu söylediğinde ona göre zaten tedavi uyguluyorlar
Chan Benim doktorum 12. Haftaya kadar katiyen ilaca izin vermedi ama günde 4-5 defa kusma gerçekleşirse mutlaka acile gidip serum takılmasını iste demişti. Artık boğazlarım kahverengi pelteler gelecek kadar tahriş olduğunda endişelenerek acile gitmiştim ve ilaç eklemeden serum vermiştiler. Vücut sususz kalmasın diye. Bir iki gün rahat geçmişti ondan sonra.