bayanukuslu Hurricane 50 kiloyla hamile kaldım. Sağlık ocağındaki ebe 14 kilo alabilirsin dedi. İnş çok fazla kaçmam
Hurricane bayanukuslu canınızı sıkmayın bebeğiniz sağlıklı olsun kilo çok önemli değil verirsiniz sadece doğum için fazla önerilmiyor
bayanukuslu Hurricane kafaya takmıyorum canım kilo aldığım bile belli değil. Sadece bianda o kiloyu görünce sasırdım
Melisanne Bende çok tuhaf 57 kg hamile kaldım 12hf 1gunum bugün tartıldım 63 kg olmuşum 🤲 insallh sorun yoktur bu kiloda
seyda-nur HSena38 bakalımmm bulantılar biterse alırım ama yapım müsait bulantıdan yiyemediğim için kilo verdim hayırlısı olsun sağlıklı olalım da inşallah 🤗
annesinin_beybisi AylinYasinYagi 30 haftalığım 8 kilo aldım. veririz inşallah allah can sağlığı versin☺
Deletedmom7373700 AylinYasinYagi 18 haftalık oldum. Henüz kilo almadım. Ama korkulu rüyam 😂 ebe 16. Haftada artık almaya başlarsın demişti. 2 haftayı kilo almadan geçirdim. Kaç hafta böyle gidersen kâr diyorum 😂 en azından 20-25. Haftadan sonra almaya başlarım inşallah 🥲
Eymenebrar 1 inde ram 20 hqfta olucaz 2 kilo aldm kusma bulanti kilo verdim icin kendi kilomaan ekstra 2 kilo cqnm