yagmurrdefne Bilenler yaşayanlar lütfen cevap yazsın. Nişan illaki kanlı mı olacak 39 olduk dün ve bugün sabah koyu kıvamlı sümüksü akıntı geldi ama rengi sarıydı. Nisansa eğer doğum ne zaman başlar?
Esesli yagmurrdefne bende sordum az önce ayni soruyu ama cevap veren olmadı. Şimdi bunu gördüm. Benimde sabah kahve tonunda jelimsi sümüksü birşey geldi. İki gün öncede akşam şeffaf renk yapışkan bi sıvı gelmişti bende anlayamadım bekliyorum
Cypriot Evet nişan renksiz olabilir. Benim sarımsı ve şeffaf gelmişti. Yanlış hatırlamıyorsam 3-4 gün sonra doğum başlamıştı. Bugünde başlayabilir 1 hafta sonra bile olabilir. Bilemezsiniz malesef.
yagmurrdefne Esesli yani kahverengi gibiyse zaten nişan diyorlar ama sarı renkte olursa da nişan mi ben onu merak ettm. Kaç haftalık sizin
Esesli yagmurrdefne 38+1 olduk bugün. Pembemsi kırmızımsı falan da diyorlar ilk olunca İnsan bilemiyor
pamuk_anne Ben daha 23 haftalığım ama geçen gün normal akintidan çok farklı dediğiniz gibi bir şey gelince doktorumu aradım. Kırmızı veya pembe olur nişan değildir o dedi. Ama genel olarak kırmızı vs olma zorunluluğu yok sarı da olabiliyor diye biliyordum.